ANUNCIO sobre la convocatoria y las bases para la selección de personal laboral temporal, mediante concurso, para un puesto de trabajo de técnico/a de gestión de proyectos Leader de cooperación, estratégicos y propios del Consorcio GAL Alt Urgell-Cerdanya (exp. 52/2023).

Per acord de l'Assemblea General de 21 de març de 2024 es va resoldre convocar procés per a la selecció d'un lloc de treball d'acord amb les bases que es transcriuen.

El termini de presentació de les sol·licituds de participació de 20 dies naturals començarà a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci a la última de les publicacions del Bop de Lleida, de Girona o del DOGC

 

La Seu d'Urgell, 3 d'abril de 2024

 

Josefina Lladós Torrent

Presidenta

 

 

BASES PER LA SELECCIÓ DE PERSONAL LABORAL TEMPORAL MITJANÇANT CONCURS PER UN LLOC DE TREBALL DE TÈCNIC/A DE GESTIÓ DE PROJECTES LEADER DE COOPERACIÓ, ESTRATÈGICS i PROPIS DEL CONSORCI GAL ALT URGELL-CERDANYA. Núm. Exp. 52/2023

 

- Denominació de la corporació: Consorci GAL Alt Urgell Cerdanya

- Denominació del lloc de treball: Tècnic/a de gestió de projectes de cooperació

- Categoria: A2

- Descripció breu del lloc de treball: Planificació, execució i gestió de les accions i justificació dels projectes Leader, de cooperació, estratègics i propis. Comunicació i difusió del programa Leader.

- Durada del contracte: Contracte laboral interí/temporal per programa adscrit a la durada del període de programació europea PEPAC-PDR 2023-2027. Hi haurà possibilitat de pròrroga si hi ha noves resolucions de cooperació. S'establirà un període de prova inicial de 3 mesos.

- Centre de treball: La Seu d'Urgell

- Jornada laboral: 50% de jornada, que pot ser modificada per ampliació fins al 99,99%. Horari de dilluns a divendres i caps de setmana segons la feina.

- Retribució inicial: 1.008,50 € bruts mensuals.

- Sistema de selecció: Concurs amb publicació de la convocatòria al BOP de Lleida, al BOP de Girona i al DOGC

 

I. REQUISITS GENERALS PER A PRENDRE PART AL CONCURS:

a) Ser ciutadà/ana d'un país de la Unió Europea o d'un altre país amb permís de treball vigent.

b) Haver complert 16 anys i no excedir de l'edat màxima de jubilació.

c) Estar en possessió de la titulació de diplomatura o grau universitari següents: dret, administració i direcció empreses, ciències empresarials i/o econòmiques, ciències polítiques, comunicació, periodisme, màrqueting o equivalents dins l'àmbit de les ciències socials i jurídiques. També s'acceptaran aquelles candidatures de qualsevol grau que a més a més tinguin un mestratge o postgrau en gestió pública o en gestió empresarial. En el cas que el títol sigui expedit per un centre no espanyol, s'haurà d'acreditar la corresponent homologació.

d) No patir cap malaltia ni estar afectat/ada per cap limitació física o psíquica que sigui incompatible amb l'exercici de les funcions.

e) No haver estat inhabilitat/ada per sentència ferma per a l'exercici de les funcions públiques ni haver estat separat/ada, per resolució disciplinària ferma, del servei de cap administració pública.

f) Acreditar el coneixement de la llengua catalana mitjançant el certificat del nivell C1 de la Junta Permanent de Català o algun dels certificats o títols equivalents esmentats a l'annex del Decret 14/1994, de 8 de febrer (DOGC 1859 d'11.2.94) de la Generalitat de Catalunya.

En el cas que alguna de les persones concursants no compti amb el certificat o títol esmentats, el tribunal de valoració del concurs avaluarà aquests coneixements mitjançant una prova específica. En aquest cas, el tribunal estarà assessorat per personal amb títol escaient per avaluar el coneixement de llengua catalana.

g) Acreditar coneixement de llengua castellana. Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han de tenir coneixements de llengua castellana del nivell C2. Aquest coneixement s'acredita mitjançant la superació de la prova o l'exercici establert a aquest efecte o la presentació d'un dels documents que s'indiquen a continuació:

- Certificat d'haver cursat l'educació primària i la secundària a l'Estat espanyol.

- Diploma d'espanyol com a llengua estrangera (nivell C2 o equivalent), que estableix el Reial Decret 1137/2002, de 31 d'octubre, modificat per Reial decret 264/2008, de 22 de febrer.

També estan exemptes de realitzar l'exercici de coneixements de llengua castellana les persones aspirants nacionals de països en què la llengua castellana sigui llengua oficial o que hagin cursat en llengua castellana els estudis conduents a obtenir la titulació exigida com a requisit d'accés.

h) Estar en possessió del carnet de conduir B, atès que el seu lloc de treball implicarà desplaçaments a altres comarques.

i) Acreditar coneixements informàtics de nivell 1 de l'ACTIC (bàsic) Cas que no es disposi del certificat esmentat es farà una prova d'avaluació d'aquests coneixements.

 

II. PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES:

Cal presentar una instància genèrica a la seu electrònica del Consorci: https://seu-e.cat/ca/web/cauc/govern-obert-i-transparencia/serveis-i-tramits/tramits/instancia-generica

A la instància genèrica cal adjuntar-hi la següent documentació:

- Sol·licitud per a prendre part en el concurs d'acord amb el model de l'annex 1 d'aquestes bases, degudament completada i signada electrònicament, adreçada a la Presidència del Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya.

- Còpia dels documents que acreditin el compliment dels requisits generals d'aquest concurs d'acord amb l'apartat anterior d'aquestes bases (DNI, títol acadèmic que dona accés a la prova, carnet de conduir B, certificat dl nivell C1 de català, si s'escau i del certificat de nivell 1 de l'ACTIC, si s'escau).

- Currículum

- Informe de vida laboral

- Còpia de tots aquells mèrits que s'al·leguin per a prendre part al concurs.

Forma d'acreditar els mèrits: Tots els mèrits s'hauran d'acreditar amb l'aportació d'una còpia dels diplomes o certificats corresponents expedits pels centres oficials competents i s'hauran d'adjuntar amb la instància genèrica, a més de l'informe de vida laboral i el currículum.

Termini: La instància s'haurà de presentar en el termini dels vint naturals següents a la data de publicació de l'anunci corresponent en l'últim dels diaris oficials BOP de Lleida, BOP de Girona o DOGC. Si el dia de finalització del termini fos festiu, passarà al dia següent hàbil.

Consentiment al tractament de dades personals: Amb la formalització i presentació de la sol·licitud, les persones aspirants donen el consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que són necessàries per prendre part en la convocatòria i per a la resta de tramitació del procés selectiu, d'acord amb la normativa vigent. Alhora, les persones aspirants donen el consentiment per tal que l'òrgan convocant faci les comprovacions i les acreditacions d'ofici sense que la persona aspirant hagi de presentar cap documentació que hi doni autorització expressa. L'acreditació de la documentació en la presentació de la sol·licitud en el registre electrònic del Consorci implicarà la denegació de l'autorització a l'òrgan convocant a realitzar les comprovacions d'ofici.

La persona que resulti seleccionada haurà de presentar la documentació original o còpia compulsada.

Consentiment al tractament de dades personals: Amb la formalització i presentació de la sol·licitud, les persones aspirants donen el consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que són necessàries per prendre part en la convocatòria i per a la resta de tramitació del procés selectiu, d'acord amb la normativa vigent. Alhora, les persones aspirants donen el consentiment per tal que l'òrgan convocant faci les comprovacions i les acreditacions d'ofici sense que la persona aspirant hagi de presentar cap documentació que hi doni autorització expressa.

 

III. PROCEDIMENT DEL CONCURS:

Valoració del currículum (barem de mèrits) i entrevista personal

El tribunal qualificador es reserva la facultat de convocar les persones concursants per a la realització d'altres proves complementàries, en cas que es cregui convenient.

La no compareixença del/la candidat/a convocat/ada determinarà la seva eliminació, a excepció dels casos de força major degudament justificats i valorats pel tribunal.

- CONCURS. BAREM DE MÈRITS I ENTREVISTA (10 punts)

A) Formació: títols acadèmics i cursos (màxim 3 punts)

Es valoraran les altres llicenciatures, altres diplomatures o altres graus, màsters o cursos de postgrau, relacionats directament amb el lloc de treball.

- 1 punt per altre grau, llicenciatura, diplomatura o mestratges relacionats amb el lloc de treball, sempre que no sigui la titulació requerida per accedir a aquesta convocatòria. Fins un màxim d'1 punt.

- 0,50 punts per cursos de postgrau relacionats amb el lloc de treball, expedit per un centre universitari. Fins un màxim d'1 punt.

- Per crèdits realitzats d'estudis universitaris relacionats amb el lloc de treball, sempre que no formin part de la titulació requerida per aquesta convocatòria:

- 0,30 per crèdit superat en el moment de presentació de la instància.

- Per cursos de formació i perfeccionament sobre matèries relacionades amb el lloc de treball (màxim 2 punts)

- Entre 8 i 20 hores: 0,20 punts per curs

- Més de 20 hores: 0,30 punts per curs

- Els certificats dels cursos en els que no consti el número d'hores lectives, no es valoraran.

B) Experiència (màxim 2 punts)

- Coneixements pràctics acreditats per serveis prestats en administracions públiques, amb una categoria igual o superior a la del lloc de treball objecte del concurs: 0,15 punts per mes complert.

- Experiència acreditada en entitats privades de la mateixa categoria en tasques assimilables o vinculades al lloc de treball objecte del concurs: 0,10 punts per mes complert.

E) Idiomes (màxim 2 punt)

Es valoraran els coneixement en idiomes, anglès i/o francès, degudament acreditats amb títol oficial, o amb equivalència acreditada de nivell mínim de Marc europeu comú de referència per a les llengües amb un màxim de 2 punts.

- B-1, a raó de 0,5 punt per idioma acreditat

- B-2 a raó d'1 punt per idioma acreditat

F) Entrevista (màxim 3 punts)

El tribunal celebrarà una entrevista personal amb les i els aspirants per tal d'avaluar l'adequació del seu nivell de formació i la seva capacitat per al desenvolupament del lloc de treball a ocupar, amb una durada màxima de 30 minuts. Aquesta entrevista puntuarà de 0 a 3 punts.

Aquesta entrevista versarà sobre el territori, sobre el programa Leader i els Grups d'Acció local, el període de programació europea PEPAC-PDR 2023-2027, el FEADER i la gestió de subvencions i d'ajuts públics.

Especialment es tindrà en compte:

- capacitat analítica

- capacitat de resolució de problemes i iniciativa

La convocatòria dels dies i horari de les entrevistes es farà públic a l'e-tauler del Consorci Alt Urgell-Cerdanya.

Cas que la persona aspirant justifiqui raons de força major es podrà fer entrevista telemàtica.

 

IV. PUNTUACIÓ MÍNIMA:

Per poder optar al lloc de treball, cal haver obtingut una puntuació mínima de 3 punts.

 

V. TASQUES A REALITZAR:

Entre altres:

- Redacció, execució, seguiment i avaluació dels projectes de cooperació Leader on participa el Consorci.

- Tramitar expedients de cooperació Leader en col·laboració amb la resta de l'equip tècnic del Consorci.

- Assistir a reunions, activitats i formacions relacionades amb els projectes de cooperació del Consorci.

- Participar, en tant que membre de l'equip tècnic, al Comitè Tècnic.

- Elaborar informes tècnics i memòries sobre el funcionament dels projectes i les activitats programades, i realitzar propostes de millora d'aquests.

- Participar en la redacció i execució de projectes en els quals participi el Consorci.

- Qualsevol altra tasca que es pugui encomanar per part de la Gerència o la Presidència, superior jeràrquic/a o responsable immediat/a en relació a les funcions assignades al lloc de treball.

 

VI. COMPOSICIÓ DEL TRIBUNAL DE VALORACIÓ:

Titulars:

Presidenta: Teresa Castellà Gardeñes, tècnica del Consorci

Vocals: Anna Gallart Capdevila, tècnica del Consell Comarcal de l'Alt Urgell

- Una persona designada per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya

Secretària: Montserrat Pagès Llop, secretària del Consorci i exercirà les funcions de secretària del Tribunal.

Suplents:

Presidenta: Montserrat Ripoll Pantebre, tècnica Consell Comarcal Alt Urgell

Vocals: Montserrat Fusté Font, tècnica del Consorci

- Una persona designada per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya

Secretària: Silvia Trigueros Wagner, TAG Consell Comarcal de l'Alt Urgell i exercirà les funcions de secretària del Tribunal.

 

VII. DATES PREVISTES PER A LA COMPROVACIÓ DE LES CONDICIONS I VALORACIÓ DE MÈRITS:

Finalitzat el termini de presentació d'instàncies, la Presidència, un cop comprovades les condicions dels i les aspirants per poder accedir al concurs, publicarà al tauler d'anuncis electrònics de la Seu electrònica del Consorci, la llista provisional d'aspirants admesos/ses i exclosos/ses que disposaran d'un termini de deu dies naturals per presentar al·legacions.

 

VIII. LLISTA D'ESPERA I BORSA PER A SUBSTITUCIONS:

S'estableix que les persones que no siguin seleccionades però que superin les proves del concurs, restaran incloses a la llista d'espera per cobrir possibles vacants de la mateixa categoria i especialitat de la plantilla de personal del consorci, per proveir les vacants que es produeixin durant dos anys.

En la mateixa convocatòria s'establirà l'ordre dels nomenaments de les persones que restin en llista d'espera, així com la forma en què decauran en els drets que es deriven de la dita llista.

 

IX. INCIDÈNCIES I RECURSOS

Les llistes definitives de persones admeses i excloses, els nomenaments i les resolucions per les quals es declara no superat el període de prova, poden ser impugnats pels/per les interessats/des, mitjançant la interposició de recurs contenciós administratiu davant de la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva notificació o publicació als taulers d'anuncis, sens perjudici del recurs potestatiu de reposició que es pot interposar en el termini d'un mes des de la data de notificació o publicació de l'acte o resolució davant la presidència de la corporació o de l'autoritat en qui hagi delegat.

Els actes i les resolucions dels tribunals qualificadors, en tant que es tracta d'òrgans col·legiats dependents de la presidència de la corporació, s'ajustaran als criteris que s'estableixen a l'article 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre m de règim jurídic del Sector Públic i podran ser recorreguts en alçada davant del/la President/a en el termini d'un mes des que s'hagin publicat o notificat.

Igualment les persones interessades poden interposar aquells altres recursos que considerin convenients per a la defensa dels seus interessos.

El tribunal està facultat per resoldre els dubtes o les discrepàncies que s'originin durant el desenvolupament del procés de selecció.

Contra les convocatòries i bases generals i específiques, es podrà interposar recurs potestatiu de reposició davant el/la President/a, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la data de publicació, o bé, d'acord amb els articles 112 i següents de la Llei 39/2015 sobre Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques i disposicions concordants, es pot interposar recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos a partir de la data de la seva publicació, davant la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

ANNEX I

MODEL D'INSTÀNCIA

 

(Vegeu la imatge al final del document)

 

La Seu d'Urgell, 3 d'abril de 2024

 

Josefina Lladós Torrent

Presidenta

 

Montserrat Pagès Llop

Secretària

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20710 {"title":"ANUNCIO sobre la convocatoria y las bases para la selección de personal laboral temporal, mediante concurso, para un puesto de trabajo de técnico\/a de gestión de proyectos Leader de cooperación, estratégicos y propios del Consorcio GAL Alt Urgell-Cerdanya (exp. 52\/2023).","published_date":"2024-04-15","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"20710"} catalunya Consorcio GAL Alt Urgell-Cerdanya,DOGC,DOGC 2024 nº 9142,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-15/20710-anuncio-convocatoria-bases-seleccion-personal-laboral-temporal-concurso-puesto-trabajo-tecnico-gestion-proyectos-leader-cooperacion-estrategicos-propios-consorcio-gal-alt-urgell-cerdanya-exp-52-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.