ANUNCIO sobre rectificación del listado de catorce nombramientos de personal funcionario de carrera del Ayuntamiento de Montcada i Reixac (exp. 15/2024/ALTRRHH).

D'acord amb el que disposa l'article 82 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el reglament de personal al servei de les entitats locals, es va publicar al DOGC de data 26 de març de 2024, CVE-DOGC-A-24079031-2024, un llistat de catorze nomenaments de personal funcionari de carrera de l'Ajuntament de Montcada i Reixac, amb diferents dates d'efecte, en que van sortir publicades vuit errades materials que afecten a vuit nomenaments del col·lectiu d´Agents de la Policia Local, i que cal esmenar d'ofici, quedant de la següent manera:

 

Nomenat per decret d'Alcaldia, de data 10 de juliol de 2023:

- Sr. Aleix Carrasco Cornet, Agent de la Policia Local, Grup C1, Escala d´Administració Especial, Subescala Serveis Especials.

 

Nomenats per decret d'Alcaldia, de data 1 d'agost de 2023:

- Sr. Jhonier Ceballos Correa, Agent de la Policia Local, Grup C1, Escala d´Administració Especial, Subescala Serveis Especials.

- Sr. Edgar Cortel Alegret, Agent de la Policia Local, Grup C1, Escala d´Administració Especial, Subescala Serveis Especials.

- Sr. Joel Manrique Ramos, Agent de la Policia Local, Grup C1, Escala d´Administració Especial, Subescala Serveis Especials.

- Sr. David Martín Torné, Agent de la Policia Local, Grup C1, Escala d´Administració Especial, Subescala Serveis Especials.

- Sr. Carlos Nasarre Estiarte, Agent de la Policia Local, Grup C1, Escala d´Administració Especial, Subescala Serveis Especials.

- Sr. Adrián Noguera García, Agent de la Policia Local, Grup C1, Escala d´Administració Especial, Subescala Serveis Especials.

- Sr. Francisco Javier Rodríguez López, Agent de la Policia Local, Grup C1, Escala d´Administració Especial, Subescala Serveis Especials.

 

Montcada i Reixac, 3 d'abril de 2024

 

Bartolomé Egea Sabaté

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20665 {"title":"ANUNCIO sobre rectificación del listado de catorce nombramientos de personal funcionario de carrera del Ayuntamiento de Montcada i Reixac (exp. 15\/2024\/ALTRRHH).","published_date":"2024-04-15","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"20665"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Montcada i Reixac,DOGC,DOGC 2024 nº 9142 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-15/20665-anuncio-rectificacion-listado-catorce-nombramientos-personal-funcionario-carrera-ayuntamiento-montcada-reixac-exp-15-2024-altrrhh https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.