ANUNCIO sobre aprobación de la modificación núm. 1 de la plantilla de personal del Ayuntamiento de Calonge i Sant Antoni para el ejercicio 2024 (exp. 2023/11233).

El Ple de l'Ajuntament, reunit en sessió ordinari el dia 27 de març de 2024, va acordar aprovar la modificació de la plantilla que incorporen els canvis que es relacionen a continuació:

 

1. Modificació de la plantilla

 

PERSONAL FUNCIONARI

 

Amortització:

- S'amortitza una plaça de tècnic/a per a la gestió i control de l'assignació eficient de recursos públics, enquadrada a l'escala d'Administració Especial, subescala tècnica, categoria titulats/des superiors, subgrup de classificació A1. Aquesta plaça es troba vacant.

 

CREACIÓ:

- Es crea una plaça de tècnic/a de serveis econòmics, enquadrada a l'escala d'Administració Especial, subescala tècnica, categoria titulats/des superiors, subgrup de classificació A1.

- Es crea una plaça d'auxiliar d'administració general, enquadrada a l'escala d'Administració General, subescala auxiliar, categoria auxiliar d'administració general, grup de classificació C2.

- Es crea una plaça de tècnic/a d'esports, enquadrada a l'escala d'Administració Especial, subescala tècnica, categoria tècnics/ques de grau mitjà, subgrup de classificació A2. L'objectiu del canvi de plaça és una adequació de la vinculació jurídica.

- Es crea una plaça d'agent, enquadrada a l'escala d'Administració Especial, subescala serveis especials, Policia Local, Escala bàsica, categoria agent, subgrup de classificació C1. L'objectiu del canvi es tenir una plaça d'agent de segona activitat per cobrir possibles necessitats.

 

PERSONAL LABORAL

 

Amortització:

- S'amortitza una plaça d'auxiliar delineant, grup C2. Aquesta plaça es troba vacant.

- S'amortitza una plaça de tècnic/a d'esports, grup A2. Aquesta plaça es troba vacant i el canvi es realitza per una adequació de la vinculació jurídica.

- S'amortitza una plaça d'oficial 2a paleta, grup E. Aquesta plaça es troba vacant.

 

CREACIÓ:

- Es crea una plaça d'oficial 2a, grup E.

 

PERSONAL EVENTUAL

 

- Es crea una plaça d'assessor del Gabinet d'Alcaldia.

 

Se sotmet l'expedient a informació pública durant quinze dies hàbils a comptar de la publicació del present acord al BOP i al tauler, per tal que els interessats puguin examinar-lo i presentar les reclamacions que creguin convenients.

En el cas que no es presentin reclamacions durant aquest termini s'entendrà aprovat definitivament sense necessitat de nou acord plenari.

 

Calonge i Sant Antoni, 5 d'abril de 2024

 

Jordi Soler i Casals

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20653 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de la modificación núm. 1 de la plantilla de personal del Ayuntamiento de Calonge i Sant Antoni para el ejercicio 2024 (exp. 2023\/11233).","published_date":"2024-04-15","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"20653"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Calonge i Sant Antoni,DOGC,DOGC 2024 nº 9142 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-15/20653-anuncio-aprobacion-modificacion-num-1-plantilla-personal-ayuntamiento-calonge-sant-antoni-ejercicio-2024-exp-2023-11233 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.