EDICTO relativo a la modificación de las bases específicas del proceso selectivo, por concurso-oposición, para la provisión de una bolsa de trabajo de personal técnico superior, grupo de clasificación A1, para puestos de trabajo de técnico superior de administración general para efectuar contrataciones/nombramientos de carácter temporal (sustituciones, proyectos temporales o provisión urgente de vacantes) del CCAP, ayuntamientos y otros organismos públicos de la comarca de L'Alt Penedès, adheridos a la bolsa comarcal mediante convenio (exp. G7004-000016/ 2024).

La Junta de Govern del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, en sessió 14 de març de 2024, va aprovar les bases específiques del procés selectiu, per concurs-oposició, per contractacions/nomenaments de caràcter temporal (substitucions, projectes temporals o provisió urgent de vacants) del CCAP, ajuntaments i altres organismes públics de la comarca de l'Alt Penedès, adherits a la borsa comarcal mitjançant conveni (exp. G7004-000016/2024).

Les bases esmentades es van publicar en el BOPB de 22 de març de 2024, en el DOGC núm. 9130 de 26 de març de 2024 i a la seu electrònica del Consell Comarcal. El termini de presentació de sol·licituds es va fixar en 20 dies naturals, comptadors a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria al DOCG.

Dins del termini de presentació de sol·licituds per part dels aspirants a les places convocades, en data 1 d'abril de 2024, té entrada al registre de documentació del Consell Comarcal, núm. E/0002727-2024, document presentat pel secretari del Col·legi Professional de Politòlegs y Sociòlegs de la Comunitat de Madrid, amb CIF G87722096, mitjançant el qual s'interposa recurs de reposició contra l'acord de la Junta de Govern en sessió de 14 de març de 2024.

 

La Junta de Govern del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, en sessió 4 d'abril de 2024, va aprovar el següent:

 

1- Estimar el recurs presentat pel Col·legi Professional de Politòlegs y Sociòlegs de la Comunitat de Madrid, admetent al procés selectiu per a la provisió d'una borsa de treball de personal tècnic superior, grup de classificació A1, totes aquelles persones aspirants, que reuneixin els requisits establerts per l'article 169.2, subapartat a, del Reial Decret Legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, obrint l'accés al procés selectiu a les persones que es trobin en possessió del títol de Graduat o Llicenciat en Ciències Polítiques, Econòmiques o Empresarials, Intendent Mercantil o Actuari.

 

2- Suspendre el procediment iniciat i iniciar-ne un de nou, per les raons que en la part expositiva s'han explicitat.

 

3- Modificar l'apartat 3.3 de les bases específiques del procés selectiu, per concurs-oposició, per a la provisió d'una borsa de treball de personal tècnic superior, grup de classificació A1, per a llocs de treball de tècnic superior d'administració general per a efectuar contractacions/nomenaments de caràcter temporal (substitucions, projectes temporals o provisió urgent de vacants) del CCAP, ajuntaments i altres organismes públics de la comarca de l'Alt Penedès, adherits a la borsa comarcal mitjançant conveni (exp. G7004-00016/2024), en la manera que tot seguit es transcriu:

On diu:

3.3 Estar en possessió de la titulació de Grau en dret o equivalent.

(...)

Ha de dir:

3.3 Posseir la titulació de títol de Graduat o Llicenciat en Dret, Ciències Polítiques, Econòmiques o Empresarials, Intendent Mercantil o Actuari.

(...)

 

4- Obrir un nou termini addicional de 20 dies per a la presentació de sol·licituds per participar en el procés selectiu a que la convocatòria de la borsa de treball obliga.

 

5- Publicar de nou - per les raons esmentades en els apartats anteriors del present acord - la convocatòria d'aquestes bases específiques en el BOPB, DOGC i a la seu electrònica del CCAP.

 

6- Informar a les persones aspirants que ja hagin pogut presentar la documentació exigida en les bases aprovades anteriorment que no serà necessari que presentin una nova sol·licitud de participació en el procés, llevat que les rectificacions de les errades tinguin incidència material en el contingut d'aquella.

 

Vilafranca del Penedès, 5 d'abril de 2024

 

Xavier Lluch i Llopart

President

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20597 {"title":"EDICTO relativo a la modificación de las bases específicas del proceso selectivo, por concurso-oposición, para la provisión de una bolsa de trabajo de personal técnico superior, grupo de clasificación A1, para puestos de trabajo de técnico superior de administración general para efectuar contrataciones\/nombramientos de carácter temporal (sustituciones, proyectos temporales o provisión urgente de vacantes) del CCAP, ayuntamientos y otros organismos públicos de la comarca de L'Alt Penedès, adheridos a la bolsa comarcal mediante convenio (exp. G7004-000016\/ 2024).","published_date":"2024-04-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"20597"} catalunya administración local,Consejo Comarcal de L'Alt Penedès,DOGC,DOGC 2024 nº 9141 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-12/20597-edicto-relativo-modificacion-bases-especificas-proceso-selectivo-concurso-oposicion-provision-bolsa-trabajo-personal-tecnico-superior-grupo-clasificacion-a1-puestos-trabajo-tecnico-superior-administracion-general-efectuar-contrataciones-nombramientos-caracter-temporal-sustituciones-proyectos-temporales-provision-urgente-vacantes-ccap-ayuntamientos-otros-organismos-publicos-comarca-alt-penedes-adheridos-bolsa-comarcal-convenio-exp-g7004-000016-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.