ANUNCIO de aprobación definitiva de la modificación de la plantilla de personal del Consorcio para el Tratamiento de Residuos Sólidos Urbanos de El Maresme a partir del día 1 de enero de 2024.

La Junta General del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, reunida en sessió extraordinària celebrada el dia 28 de febrer de 2024, va aprovar inicialment la modificació de la plantilla del personal del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme a partir del dia 01.01.2024.

En compliment del que determina l'article 169 del Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, en data 1 de març de 2024 va sortir publicat en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona l'anunci corresponent a l'esmentada aprovació inicial.

Transcorregut el termini establert sense que s'hagués presentat cap reclamació, objecció ni observació al respecte, i considerant-se l'acord inicial, aquest s'ha elevat a definitiu sense necessitat d'adoptar nous acords, i es procedeix, a publicar l'acord d'aprovació inicial que es detalla a continuació:

 

"Primer.- APROVAR inicialment la modificació de la plantilla de personal del Consorci per al Tractament dels Residus Sòlids Urbans del Maresme per a l'exercici de 2024, que serà la següent:

 

PLANTILLA DE LABORALS

 

Categoria

Grup

Número places

Vacants

Enginyer/a Superior

A1

2

1

Enginyer/a Tècnic/a

A2

1

1

Tècnic/a superior jurista

A1

1

1

Tècnic/a Superior direcció PCMM

A1

1

1

Enginyer/a Tècnic/a en branca enginyeria i arquitectura

A2

1

1

Tecnic/a mitjà .-Educació Ambiental

A2

1

1

Tècnic/a informació-premsa

A1

1

1

Administrativa/iu

C1

2

1

Aux. Administratiu/iva

C2

2

1

 

 

Plantilla de laborals

Número places

Vacants

TOTAL

12

9

 

 

Segon.- Sotmetre l'acord anterior a informació pública per termini de quinze dies, a quins efectes es publicarà anunci al Butlletí oficial de la província de Barcelona, per tal que els interessats puguin examinar-la i, en el seu cas, presentar reclamacions o al·legacions. Aquell termini començarà a comptar des del dia següent a la publicació de l'anunci al BOP.

Transcorregut aquell termini sense que s'hagin formulat reclamacions o al·legacions, l'acord esdevindrà automàticament aprovat definitivament.

Cas que es formulin reclamacions o al·legacions s'hauran de resoldre pel Ple en el termini d'un mes als efectes de la seva aprovació definitiva.

 

Tercer.- Aprovat definitivament l'acord, PUBLICAR-LO íntegrament al Butlletí oficial de la província de Barcelona i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, així com al tauler d'anuncis del Consorci.

 

Quart.- Condicionar l'efectivitat d'aquests acords a l'entrada en vigor de la modificació número 2 del pressupost del Consorci de l'exercici 2024."

 

Contra l'aprovació definitiva de la modificació de la plantilla que posa fi a la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa de Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos, a comptar des del següent de la seva publicació.

 

Mataró, 2 d'abril de 2024

 

David Bote i Paz

President

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20510 catalunya Consorcio para el Tractamiento de Residuos Sólidos Urbanos de El Maresme,DOGC,DOGC 2024 nº 9140,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-11/20510-anuncio-aprobacion-definitiva-modificacion-plantilla-personal-consorcio-tratamiento-residuos-solidos-urbanos-maresme-partir-dia-1-enero-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.