ANUNCIO sobre aprobación de la oferta pública extraordinaria de empleo para la estabilización de la plantilla del Patronato Municipal Asistencial para el año 2024.

Per decret de presidència número 2024DECR000049 de 22 de febrer de 2024, s'ha aprovat, la corresponent Oferta pública extraordinària d'ocupació per estabilització de la plantilla del Patronat Municipal Assistencial per a 2024.

L'Oferta pública extraordinària d'ocupació per estabilització de la plantilla del Patronat Municipal Assistencial per a 2024, està formada per les places següents:

 

Places de personal laboral

Categoria

Grup/s

Total places

Sistema concurs oposició

sistema concurs

Cuiner/a

subalterna

AP

4

 

4

Gerocultor/a *

subalterna

AP

22

2

20

Netejador/a *

subalterna

AP

6

 

6

Porter/a-recepcionista

Auxiliar

C2

5

 

2

Dinamitzador/a sociocultural *

Tècnica auxiliar

C1

1

 

1

Infermer/a *

Tècnica mitjana

A2

3

 

3

Fisioterapeuta *

Tècnica mitjana

A2

1

 

1

Treballador/a social

Tècnica mitjana

A2

1

 

1

Tècnic/a superior psicòleg/a *

Tècnica superior

A1

1

 

1

 

 

 

41

2

39

 

 

Indicar que totes les places afectades pel procés d'estabilització es convocaran novament, en una segona i subsegüents convocatòries, i fins el termini màxim de 31/12/2024, pel sistema de concurs oposició, si la primera convocatòria queda deserta.

Indicar expressament que un total de 10 places de les 41 detallades, tenen una base pressupostada que consta a jornada parcial, i que aquestes s'hauran de convocar amb la mateixa jornada parcial que l'actual, fent-ne menció expressa en la convocatòria respectiva (dins de les categories marcades amb un asterisc).

 

Sant Joan de Vilatorrada, 20 de març de 2024

 

Jordi Solernou Vilalta

President

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20509 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de la oferta pública extraordinaria de empleo para la estabilización de la plantilla del Patronato Municipal Asistencial para el año 2024.","published_date":"2024-04-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"20509"} catalunya administración local,DOGC,DOGC 2024 nº 9140,Patronato Municipal Asistencial de Sant Joan de Vilatorrada https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-11/20509-anuncio-aprobacion-oferta-publica-extraordinaria-empleo-estabilizacion-plantilla-patronato-municipal-asistencial-ano-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.