ANUNCIO sobre la relación de convenios de colaboración y/o encargos de gestión suscritos por el Consejo Comarcal de El Gironès y otros entes.

Per tal de donar compliment al que estableix l'art. 110.3 de la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, modificat per l'art. 185 de la Llei 10/2011, de 29 de desembre i per l'art. 18.4 de la Llei 16/2015, del 21 de juliol, de simplificació de l'activitat administrativa de l'Administració de la Generalitat i dels governs locals de Catalunya i d'impuls de l'activitat econòmica, es publica la relació de convenis de col·laboració i/o encàrrecs de gestió subscrits pel Consell Comarcal del Gironès i altres ens amb la informació següent:

 

1)Entitat/s: Consell Comarcal del Gironès, Consorci de Benestar Social Gironès-Salt i Ajuntament de Celrà.

Objecte: Aprovar la pròrroga del conveni de col·laboració entre el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, el Consell Comarcal del Gironès i l'Ajuntament de Celrà per a l'exercici 2024 referent a l'execució del servei d'atenció diürna. - Addenda-

Data: 10/01/2024

 

2)Entitat/s: Consell Comarcal del Gironès i Departament de Drets Socials

Objecte: Modificar algunes condicions generals i específiques del conveni del Contracte Programa 2022-2025. - Addenda-

Data: 27/12/2023

 

3)Entitat/s: Consell Comarcal del Gironès i Associació de Guies de Girona

Objecte: Reflectir la col·laboració del Consell Comarcal del Gironès i l'Associació de Guies de Girona en la descoberta, estudi, promoció i interpretació del patrimoni cultural de la comarca del Gironès

Data: 18/10/2023

 

4)Entitat/s: Consell Comarcal del Gironès i Departament d'Igualtat i Feminismes.

Objecte: Col·laboració per impulsar les polítiques de promoció de la igualtat i els feminismes pel període 2022-2025. - Modificació -

Data: 13/11/2023

 

5)Entitat/s: Consell Comarcal del Gironès i Ajuntament de Madremanya.

Objecte: Concretar els termes de la col·laboració entre el Consell Comarcal del Gironès i l'Ajuntament de Madremanya per a gestionar el servei de transport escolar no-obligatori de l'alumnat del municipi. Addenda.

Data: 10/01/2024

 

6)Entitat/s: Consell Comarcal del Gironès i Ajuntament de Quart.

Objecte: Concretar els termes de la col·laboració entre el Consell Comarcal del Gironès i l'Ajuntament de Quart per a gestionar el servei de transport escolar no-obligatori de l'alumnat de les Vivendes Barceló-La Creueta. Addenda.

Data: 16/01/2024

 

El text íntegre d'aquests convenis es pot consultar al Portal de la transparencia del Consell Comarcal del Gironès següent:

https://www.seu-e.cat/ca/web/ccgirones/govern-obert-i-transparencia/contractes-convenis-i-subvencions/convenis-i-subvencions/convenis-de-col-laboracio

 

Girona, 3 d'abril de 2024

 

Sònia Gràcia i Xuclà

Presidenta

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20506 {"title":"ANUNCIO sobre la relación de convenios de colaboración y\/o encargos de gestión suscritos por el Consejo Comarcal de El Gironès y otros entes.","published_date":"2024-04-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"20506"} catalunya administración local,Consejo Comarcal de El Gironès,DOGC,DOGC 2024 nº 9140 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-11/20506-anuncio-relacion-convenios-colaboracion-encargos-gestion-suscritos-consejo-comarcal-girones-otros-entes https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.