ANUNCIO sobre aprobación inicial del Proyecto de renovación y mejora de la red de agua potable de Sant Pere de Riudebitlles, 3.ª fase, por tramitación de urgencia.

Per decret d'Alcaldia núm. 188/2024, de data 08.04.2024, ha estat inicialment aprovat per via d'urgència el Projecte d'obres "Renovació i millora de la xarxa d'aigua potable de Sant Pere de Riudebitlles, 3a fase", amb un pressupost de referència executiva de licitació -IVA inclòs- de 587.178,04 €.

Simultàniament, en concórrer declaració d'urgència enunciada, s'iniciarà expedient contractual, amb aprovació inicial dels plecs administratius i tècnics reguladors, amb preceptiva emissió d'acta de replanteig per part dels serveis tècnics municipals.

En atendre previsió normativa de referència, se sotmet l'expedient format i inicialment aprovat a període d'informació pública -pel termini de 15 dies a comptar des de l'endemà de la darrera de les publicacions d'aquest anunci al BOPB- DOGC- i Tauler/Web d'anuncis corporatius.

Les persones interessades podran examinar l'expedient format en el seu conjunt a la seu d'aquest Ajuntament en horari d'oficines.

Fer palès que si transcorregut el període d'informació pública ressenyat no s'han presentat al·legacions i/o objeccions en contra, l'expedient corresponent al projecte dalt enunciat restarà definitivament aprovat, sense necessitat d'ulterior acord exprés.

 

Sant Pere de Riudebitlles, 8 d'abril de 2024

 

Amadeu Parache Marra

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20494 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial del Proyecto de renovación y mejora de la red de agua potable de Sant Pere de Riudebitlles, 3.ª fase, por tramitación de urgencia.","published_date":"2024-04-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"20494"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Pere de Riudebitlles,DOGC,DOGC 2024 nº 9140 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-11/20494-anuncio-aprobacion-inicial-proyecto-renovacion-mejora-red-agua-potable-sant-pere-riudebitlles-3-fase-tramitacion-urgencia https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.