EDICTO sobre aprobación definitiva de la modificación del apartado 10 de las bases generales de procesos selectivos (exp. 304/2023 rrhh-e).

Aprovació definitiva de la modificació de l'apartat 10 de les Bases Generals, aprovades per Junta de Govern Local, en sessió del dia 13 de març de 2009, i publicades al BOPB de data 26 de març de 2009 (Expedient 304/2023 rrhh-e).

El Ple, en sessió del dia 21 de desembre de 2023, va aprovar inicialment la modificació de l'apartat 10 de les Bases Generals, aprovades per Junta de Govern Local, en sessió del dia 13 de març de 2009, i publicades al BOPB de data 26 de març de 2009.

Exposada al públic per un termini de trenta dies hàbils, mitjançant publicacions en el BOPB el dia 3 de gener de 2024, en el DOGC el dia 8 de gener de 2024, i en el tauler electrònic d'aquest Ajuntament des del dia 9 de febrer de 2024 fins el dia 25 de març de 2024, sense que s'hi hagin presentat reclamacions, la modificació de l'apartat 10 de les Bases Generals, es considera definitivament aprovada.

L'article 10 de les Bases Generals, aprovades per Junta de Govern Local, en sessió del dia 13 de març de 2009, i publicades al BOPB de data 26 de març de 2009, queda redactat de la següent manera:

 

"10. CONVOCATÒRIA DE BORSES DE TREBALL

L'Ajuntament podrà convocar processos selectius l'objecte dels quals sigui la creació d'una borsa de treball. Aquest sistema de selecció s'utilitzarà en previsió de substitucions, vacants sobrevingudes i altres necessitats de personal de caràcter temporal i tindrà una vigència de, com a màxim, 4 anys.

Es podran articular sistemes per tal que puguin coexistir borses de treball de la mateixa categoria professional. En cas que aquests sistemes no vinguin previstos en les bases específiques del procés selectiu, i dues o més borses de treball de la mateixa categoria estiguin vigents, es donarà preferència a la més antiga.

En qualsevol cas, tindran prioritat per sobre de qualsevol altra, les Borses de treball generades per processos selectius d'estabilització i/o consolidació de la plantilla, atès el seu caràcter excepcional.

10.1. Llistes d'espera de processos selectius

Aquelles persones que, com a mínim, hagin superat una de les proves eliminatòries a un procés de selecció, podran formar part d'una llista d'espera per cobrir possibles vacants o substitucions de caràcter temporal, sempre que no hi hagi una borsa de treball vigent, i només en situacions d'urgent i inajornable necessitat

Aquestes llistes estaran ordenades per valor de puntuació i tindran un període de vigència de, com a màxim, 4 anys. Un cop elaborades, es publicaran a la Seu electrònica."

 

Es procedeix a continuació a la seva publicació al Butlletí Oficial de la província i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, d'acord amb el que disposen els articles 49 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local, i 131 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

 

Contra aquest acord, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de l'última de les publicacions d'aquest edicte al Butlletí Oficial de la província i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, d'acord amb el disposen els articles 112.3 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre , del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i 10, 14 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. No obstant això, es pot interposar qualsevol altre recurs que es consideri procedent.

 

Rubí, 4 d'abril de 2024

 

Marta Cuesta García

Vicesecretària general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20490 {"title":"EDICTO sobre aprobación definitiva de la modificación del apartado 10 de las bases generales de procesos selectivos (exp. 304\/2023 rrhh-e).","published_date":"2024-04-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"20490"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Rubí,DOGC,DOGC 2024 nº 9140 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-11/20490-edicto-aprobacion-definitiva-modificacion-apartado-10-bases-generales-procesos-selectivos-exp-304-2023-rrhh-e https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.