ANUNCIO sobre la lista provisional de admitidos y excluidos del proceso selectivo de una plaza de personal funcionario para ocupar el puesto de trabajo de técnico/a de servicios económicos.

Per decret d'alcaldia número 2024-0400 de data 5 d'abril de 2024 es va aprovar provisionalment la llista d'admesos i exclosos del procés de selecció per a la provisió en propietat, mitjançant concurs oposició lliure, d'una plaça de personal funcionari per ocupar el lloc de treball de tècnic/a serveis econòmics (codi 2014 segons RLLT) de l'Ajuntament de Llinars.

A continuació es publica íntegra la llista provisional d'admesos i exclosos:

"Expirat el termini de presentació de sol·licituds d'admissió en el procés selectiu per a la provisió de la plaça següent:

— Grup: A1; classificació: tècnica superior; denominació: tècnic/a serveis econòmics; nombre de vacants: 1 plaça (codi 2014 segons RLLT).

De conformitat amb les bases de la convocatòria aprovades per la Junta de Govern Local en sessió de data 26 de febrer de 2024, i de conformitat amb l'article 78 del Reglament del personal al servei de les entitats locals, aprovat pel Decret 214/1990, de 30 de juliol, i de l'article 21.1.g), de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de bases del règim local,

 

Vinc a decretar el següent:

 

PRIMER.- Aprovar la llista provisional d'aspirants admesos i exclosos del procés selectiu per a la provisió en propietat d'una plaça de personal funcionari per ocupar el lloc de treball de tècnic/a serveis econòmics (codi 2014 segons RLLT):

 

ADMESOS:

 

Noms

DNI

Núm. Registre de sol·licitud

CATALÀ

C.B.R.

***8326**

2024-E-RC-1981

2024-E-RE-1228

Exempta

P.A.C.

***5646**

2024-E-RE-1028

Exempt

J.I.DC.DLL.

***1668**

2024-E-RE-1181

Exempt

S.L.J.

***6005**

2024-E-RE-1207

Exempt

 

 

EXCLOSOS:

 

 

Noms

DNI

Núm. Registre de sol·licitud

CATALÀ

Motiu exclusió

M.C.M.

***3220**

2024-E-RE-1242

Exempt

Manca rebut pagament taxa

 

 

SEGON.- Concedir d'acord amb les bases un termini de 10 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la darrera publicació d'aquesta resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al tauler d'anuncis de la Corporació i a la web municipal per a formular reclamacions o esmenar els defectes que hagin motivat la seva exclusió. Si no s'hi presenten esmenes dins el termini indicat, es considerarà elevada a definitiva la llista d'aspirants admesos/es i exclosos/es i no caldrà tornar-la a publicar.

 

TERCER.- De conformitat amb la base setena de la convocatòria, designar el Tribunal qualificador del procés selectiu que estarà constituït per les següents persones:

President:

- Titular Sra. M. Neus Puig Casademunt, Secretària accidental de la Corporació que actua com a Presidenta, suplent Sr. Eric Girabent Garcia, Tècnic d'administració general de la Corporació.

Vocals:

- Sra. Susanna Martori Rodellas, Interventora accidental de l'Ajuntament, suplent Sr. Jordi Benedico Mateo, Coordinador Serveis Personals.

- Sr. Pere Espaulella Afan de Rivera, designat per l'Escola de l'Administració Pública de Catalunya, suplent Sr. Daniel J. Navarro Gual.

- Sr. Josep Jerez Vives, Tècnic serveis econòmics de la Corporació, suplent Sr. Marià Bes Nogués, Coordinador Àrea Territorial i Infraestructures de l'Ajuntament.

Secretària:

- Sra. Elisabet Diez Caballero, Tècnica de recursos humans de la Corporació, suplent Sr. Jordi Santamaria Gironès, funcionari de la Corporació.  

 

QUART.- Convocar el Tribunal qualificador perquè es constitueixi el proper dia 29 de maig de 2024 a les 10 h al Castell Nou, Av. Pau Casals, 2, Llinars del Vallès.

 

CINQUÈ.- Fixar l'inici dels exercicis de l'oposició PROVA TEÒRICA i PROVA PRÀCTICA el mateix dia 29 de maig de 2024 a les 10:15 hores al Castell Nou, Av. Pau Casals, 2, Llinars del Vallès, convocant-se a tal efecte a tos els aspirants admesos que hauran de venir proveïts del DNI.

 

SISÈ.- La resta de notificacions i comunicacions relacionades amb aquest procés només es faran al Tauler d'Anuncis de la Corporació i a la pàgina web de l'Ajuntament, en els termes previstos a l'article 45.1 b) de la Llei 39/2015 d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

 

SETÈ.- L'abstenció i recusació dels membres del Tribunal s'ha d'ajustar al que preveuen els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic.

 

VUITÈ.- Publicar aquesta resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al tauler d'anuncis de l'Ajuntament i a la pàgina web de la Corporació http:www.llinarsdelvalles.cat"

 

Llinars del Vallès, 5 d'abril de 2024

 

Martí Pujol i Casals

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20484 {"title":"ANUNCIO sobre la lista provisional de admitidos y excluidos del proceso selectivo de una plaza de personal funcionario para ocupar el puesto de trabajo de técnico\/a de servicios económicos.","published_date":"2024-04-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"20484"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Llinars del Vallès,DOGC,DOGC 2024 nº 9140 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-11/20484-anuncio-lista-provisional-admitidos-excluidos-proceso-selectivo-plaza-personal-funcionario-ocupar-puesto-trabajo-tecnico-servicios-economicos https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.