ANUNCIO por el que se da publicidad a los acuerdos de renuncia y nombramiento del cargo de administrador general.

RESOLC:

 

Disposar la publicació, a tots els efectes que siguin oportuns, dels acords adoptats pel Consell Rector del Consorci, en la seva reunió celebrada el dia 19 de març de 2024:

 

1. La senyora Margarita Sala Azón renuncia al seu càrrec d'administradora general del Consorci Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona amb efectes des del dia 2 d'abril de 2024 i, per tant, la seva relació laboral amb el Consorci finalitza el dia 1 d'abril de 2024.

 

2. El senyor Jordi Medrano Taltavull és nomenat administrador general del Consorci Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, amb efectes des del dia 2 d'abril de 2024 i per temps indefinit, amb els drets i obligacions inherents al càrrec, i amb les facultats que s'enumeren a l'article 17 dels Estatuts de l'entitat, aprovats per ACORD GOV/154/2015, de 29 de setembre de 2015 pel qual s'aprova la modificació i adaptació legal dels Estatuts del Consorci Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) i publicats en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya número 6967, d'1 d'octubre de 2015, així com a la seva escriptura de poders.

 

Barcelona, 22 de març de 2024

 

Ester Castellnou i Sardà

Secretària del Consell Rector

 

Vist i plau

Joaquim Nadal i Farreras

President del Consell Rector

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20399 {"title":"ANUNCIO por el que se da publicidad a los acuerdos de renuncia y nombramiento del cargo de administrador general.","published_date":"2024-04-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"20399"} catalunya Consorcio Parque de Investigación Biomédica de Barcelona,DOGC,DOGC 2024 nº 9139,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-10/20399-anuncio-se-da-publicidad-acuerdos-renuncia-nombramiento-cargo-administrador-general https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.