ANUNCIO sobre publicación en el BOPL de la convocatoria y las bases que deben regir la convocatoria para la selección de una plaza de peón de brigada y creación de una bolsa de trabajo del Ayuntamiento de Sort.

En el Butlletí Oficial de la Província de Lleida número 63 de data 28 de març de 2024, es publiquen íntegrament la convocatòria i les bases que han de regir la convocatòria per a la selecció d'una peó brigada i creació de borsa de treball de l'Ajuntament de Sort:

 

Denominació de la plaça

Peó brigada Ajuntament

Règim

Personal laboral temporal

Unitat/Àrea

Brigada

Categoria professional

C2

Titulació exigible

ESO, FP 1r grau, cicles formatius grau mitjà

Carnets exigibles

Carnet conducció vehicles B

Sistema selectiu

Concurs

Núm. de vacants

1

Condicions del contracte

Contracte jornada sencera de dilluns a diumenge

 

 

El termini per presentar sol·licituds finalitza als 20 dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Els anuncis successius relatius a aquesta convocatòria es publicaran a la seu electrònica de l'Ajuntament i en els altres mitjans que, en el seu cas, expressament s'indiquin en les Bases.

Contra la resolució d'aprovació de les bases i la convocatòria, que esgota la via administrativa, es pot interposar de manera alternativa recurs potestatiu de reposició, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent a la publicació del corresponent anunci, davant l'Alcaldia d'aquesta Ajuntament de Sort, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, o recurs contenciós administratiu a Tarragona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent a la publicació del present anunci, d'acord amb el que estableix l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa. En el supòsit d'interposar recurs potestatiu de reposició, no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que el primer es resolgui expressament o sigui desestimat per silenci. Tot això sense perjudici d'exercitar qualsevol altre recurs que s'estimi convenient.

 

Sort, 2 d'abril de 2024

 

Barbara Baigol Galvan

Secretària

 

Maria Magdalena Barbero

Alcaldessa accidental   

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20371 {"title":"ANUNCIO sobre publicación en el BOPL de la convocatoria y las bases que deben regir la convocatoria para la selección de una plaza de peón de brigada y creación de una bolsa de trabajo del Ayuntamiento de Sort.","published_date":"2024-04-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"20371"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sort,DOGC,DOGC 2024 nº 9139 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-10/20371-anuncio-publicacion-bopl-convocatoria-bases-deben-regir-convocatoria-seleccion-plaza-peon-brigada-creacion-bolsa-trabajo-ayuntamiento-sort https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.