ANUNCIO relativo a la movilidad funcionarial, mediante nombramiento en comisión de servicios, del puesto de trabajo de técnico/a medio/a especializado en personal, adscrito al servicio de personal y organización, del Ayuntamiento de Sant Cugat del Vallès.

La Junta de Govern Local, en sessió celebrada en 2 d'abril de 2024 adopta l'acord, la part resolutiva del qual copiada literalment diu com segueix

 

Primer.- APROVAR les bases reguladores i la convocatòria, que s'incorporen a l'Annex I, per a la provisió pel sistema de comissió de serveis, del lloc de treball de Tècnic/a mitjà/ana, amb codi 18.120.002, especialitzat en Personal, adscrit al Servei de Personal i Organització de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

 

Segon.- PUBLICAR l'anunci de la convocatòria esmentada al punt anterior, al Diari Oficial de la Generalitat i a la pàgina web municipal de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

 

Tercer.- PUBLICAR al portal de transparència el present acord, de conformitat amb l'article 9.1 e) de la Llei 19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, segons allò previst a l'article 21.1 del Decret 8/2021, de 9 de febrer, sobre la transparència i el dret d'accés a la informació pública.

 

 

ANNEX I

BASES REGULADORES I CONVOCATÒRIA PER A LA MOBILITAT FUNCIONARIAL, MITJANÇANT NOMENAMENT EN COMISSIÓ DE SERVEIS, DEL LLOC DE TREBALL DE TÈCNIC/A MITJÀ/ANA ESPECIALITZAT EN PERSONAL, ADSCRIT AL SERVEI DE PERSONAL I ORGANITZACIÓ, DE L'AJUNTAMENT DE SANT CUGAT DEL VALLÈS.

 

L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès té la necessitat de cobrir, pel sistema de comissió de serveis, el lloc de treball de Tècnic/a mitjà/ana, especialitzat en Personal, adscrit al servei de Personal i Organització, amb caràcter urgent i inajornable, de conformitat amb el què preveuen els articles 81 i 84 del Real decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel que s'aprova el Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (TRLEBEP), sobre la mobilitat funcionarial, d'acord amb el que estableixen els articles 185 a 188 del Reglament de Personal al servei de les Entitats Locals, aprovat per Decret 214/1990, de 30 de juliol, que regulen els diversos supòsits en què es pot disposar una comissió de serveis.

 

PRIMERA.- Objecte de les bases.

És objecte d'aquestes bases la regulació del procés de provisió, pel sistema de comissió de serveis, del lloc de treball de Tècnic/a mitjà/ana, especialitzat en Personal i Organització, de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, classificat al grup A, subgrup A2, en règim de funcionari de carrera.

La present convocatòria es publicarà al DOGC i la pàgina web municipal de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

 

SEGONA.- Sistema de provisió.

El sistema de provisió de lloc de treball de Tècnic/a mitjà/ana, especialitzat en Personal és el de comissió de serveis segons es disposa en:

- El Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya (art. 53.1.i) i 300.1).

- El Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria e funció pública (art. 85.3).

- El Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals (art.184 al 189).

- El Decret 144/1994, de 14 de juny.

- El Reial decret 364/1995, de 10 de març, pel qual s'aprova el Reglament general d'ingrés, provisió i promoció de l'Administració general de l'Estat (art. 1.3, 64 i 70.6).

 

TERCERA.- Característiques i funcions del lloc de treball.

Descripció del lloc de treball:

- Denominació del lloc de treball: Tècnic/a mitjà/ana especialitzat en Personal

- Codi lloc: 18.120.002

- Grup d'accés: Grup A2

- Nivell de destinació: 22 (o aquell consolidat a altra administració pública, així com també els triennis).

- Règim: Funcionarial.

- Escala: Administració General

- Complement específic: 1.182,23 Bruts mensuals.

- Titulació: Grau universitari en Dret, ciències del treball, Gestió i Administració Publica, Psicologia o equivalent.

Funcions del lloc de treball:

La persona candidata s'adscriurà al Servei de Personal i Organització. La unitat organitzativa a la que s'adscriu té per finalitat incorporar a l'organització les persones adients, fomentar el desenvolupament professional i garantir l'aplicació dels criteris i condicions de treball d'acord amb les polítiques, procediments i la legalitat vigent en cada moment.

Les funcions generals del lloc de treball, aprovades pel Ple Municipal, en sessió ordinària celebrada el dia 20 de novembre de 2023, que va modificar el Catàleg de llocs de treball i el document de Responsabilitats Bàsiques del personal funcionari i laboral són les següents:

- Col·laborar amb els/les tècnics/ques superiors del seu àmbit de coneixement en la realització de llurs funcions.

- Atendre consultes tècniques relacionades amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Assessorar l'Ajuntament en general i els seus comandaments en particular pel que fa a les matèries competència de la unitat a la qual pertany i al seu àmbit de coneixement.

- Redactar informes tècnics relatius a les matèries competència de la unitat a la qual pertany i al seu àmbit de coneixement.

- Planificar i controlar l'activitat i el funcionament de serveis municipals externalitzats gestionats per la unitat a la qual pertany.

- Inspeccionar activitats i/o serveis gestionats per la unitat a la qual pertany i formular les propostes de resolució i/o sanció corresponents.

- Planificar i organitzar projectes, jornades i/o esdeveniments diversos relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Instruir expedients complexos de caràcter sancionador, disciplinari o similar competència de la unitat a la qual pertany i relacionats amb el seu àmbit de coneixement i formular propostes de resolució.

- Elaborar convenis de col·laboració amb entitats i agents aliens a l'Ajuntament en relació a les matèries competència de la unitat a la qual pertany.

- Coordinar i/o participar en projectes transversals de l'Ajuntament i/o en projectes externs d'acord amb el seu àmbit de coneixement.

- Cercar subvencions i coordinar la sol·licitud i justificació corresponents.

- Realitzar gestions i tràmits diversos relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Redactar documentació o textos especialitzats relacionats amb el seu àmbit de coneixement.

- Assistir a esdeveniments diversos per tal de supervisar i garantir el seu correcte desenvolupament, o bé d'obtenir informació i donar-ne compte al departament amb posterioritat.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament maquinària, eines o substàncies relacionades amb la seva activitat, així com els mitjans i equips de protecció a la seva disposició, d'acord amb els procediments establerts pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

A més de les funcions genèriques abans exposades, es preveu específicament les següents funcions:

- Implementació i desenvolupament dels processos selectius derivats de les ofertes públiques d'ocupació vigents, per a la seva simplificació, digitalització i automatització.

- Implementació i desenvolupament dels processos de provisió de llocs, per a la seva simplificació, digitalització i automatització.

- Implementació i desenvolupament dels processos de la gestió de la nòmina del Servei de Personal i Organització per la seva simplificació, agilitat i automatització del procés general de la nòmina.

- Implementació i desenvolupament dels processos dels expedients administratius del Servei de Personal i Organització per a la seva simplificació, digitalització i automatització.

 

QUARTA.- Requisits de participació.

Per poder participar en aquesta convocatòria s'hauran de reunir els requisits següents.

1. Ser funcionari/ària de carrera de qualsevol Administració Pública de cossos i escales del subgrup A2.

2. Estar en servei actiu en qualsevol Administració Pública. Tanmateix no pot prendre-hi part el personal funcionari que, com a conseqüència d'expedient disciplinari, es trobi en situació de suspensió d'ocupació, traslladat d'un lloc de treball o destituït d'un càrrec de comandament, mentre durin els efectes corresponents.

3. Estar en possessió de la titulació requerida: Grau universitari en Dret, ciències del treball, Gestió i Administració Publica, Psicologia o equivalent. Els diplomes acreditatius de titulacions acadèmiques poden ser substituïts pel document acreditatiu d'haver abonat la taxa acadèmica oficial establerta per a la seva expedició.

4. Acreditar el nivell de coneixements de la llengua catalana nivell de suficiència, nivell C de la Direcció General de la Política Lingüística.

5. No estar inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques ni estar separat/da mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol administració pública.

6. No estar inhabilitat/da per cap dels motius d'incompatibilitat continguts en la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'Incompatibilitats del personal al servei de les Administracions Públiques, i la Llei 21/1987, de 26 de novembre, d'Incompatibilitats del personal al servei de l'Administració de la Generalitat.

7. Posseir la capacitat funcional per al desenvolupament de les tasques.

8. Els requisits necessaris per a participar s'han de complir en la data en què finalitzi el termini de presentació de sol·licituds que s'estableix en aquesta convocatòria i mantenir-se fins a la formalització de l'adscripció.

 

CINQUENA.- Durada de la Comissió de Serveis.

La Comissió de serveis té caràcter temporal i no pot durar més de dos anys. La durada de la comissió de serveis serà inicialment d'un any prorrogable pel temps que resti fins al retorn del titular del lloc de treball a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, amb acord exprés de totes les parts, i fins la durada màxima dels dos anys d'acord amb la normativa vigent.

 

SISENA.- Forma i terminis de presentació de sol·licituds.

Les sol·licituds per participar en la convocatòria es poden presentar a la seu electrònica de l'Ajuntament https://www.santcugat.cat/web/seu_electronica, o de qualsevol Administració pública, dins el termini improrrogable de 10 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria al DOGC.

Per ser admès/a a les proves selectives les persones aspirants han de manifestar a la sol·licitud que són certes les dades que indiquen a la sol·licitud i que compleixen totes les condiciones establertes a les bases, sota la seva responsabilitat i amb independència de la posterior acreditació en finalitzar el procés de provisió. La manca de dita manifestació serà causa d'exclusió de la persona aspirant.

Per realitzar aquest tràmit cal disposar de Certificat Digital Personal o IdCat mòbil.

 

SETENA: Documentació a presentar

a) Currículum vitae, en el qual constin títols acadèmics, anys de servei, llocs de treball exercits en l'Administració, estudis i cursos realitzats, així com altres mèrits que estimin oportuns.

b) Còpia d'altres documents justificatius dels mèrits que s'al·leguin al currículum vitae ( abans de la pressa de possessió s'haurà de justificar la documentació presentada amb els originals corresponents)

c) Certificació expedida per/pel secretari/ària de l'administració pública de procedència acreditativa de què la persona aspirant en qüestió es funcionari/ària de carrera del grup A, subgrup A2.

Les dades corresponents al domicili, telèfon i adreça electrònica que figurin en la sol·licitud es consideraran com les úniques vàlides a efectes de notificacions i serà responsabilitat exclusiva de les persones aspirants els errors en la seva consignació i la comunicació a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès de qualsevol canvi de les mateixes.

 

VUITENA.- Admissió de les persones aspirants.

Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, per part de l'Alcaldia o de la regidoria delegada, en el termini màxim de deu dies, es dictarà resolució aprovant les llistes provisionals de candidats admesos i exclosos juntament amb la designació dels membres de la comissió de valoració.

La resolució, amb les llistes completes amb el nom i cognoms de les persones aspirants, es publicarà a la seu electrònica municipal i s'hi mantindrà fins que finalitzi el procés.

Es concedirà un període de 5 dies hàbils per a esmenes i possibles reclamacions. Si no s'hi presenten esmenes, es considerarà elevada a definitiva la llista provisional de persones admeses i excloses i no caldrà tornar-la a publicar. Si s'accepta alguna reclamació, es notificarà al/a la recurrent en els termes que estableix la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. Tot seguit, s'esmenarà la llista de persona admeses i excloses, i l'esmena serà exposada a la pàgina web de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

 

NOVENA.- Comissió de valoració.

Comissió de Valoració:

Es constituirà una Comissió de Valoració per efectuar la valoració de les persones aspirants, els criteris a emprar per valorar els mèrits i capacitats que es consideren necessaris per proveir el lloc de treball de Tècnic/a mitjà/ana especialitzat en Personal.

La Comissió de Valoració del procés de provisió estarà formada per les persones membres següents:

Presidència

Titular: Irene Castro Álvarez, cap del Servei de Personal i Organització de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

Suplent: Montserrat de Juan Monzón, cap de Servei d' Assessoria, Defensa i Representació jurídica de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

Vocals

Titular: Carme Conejo Ramírez, Tècnic superior del Servei de Personal i Organització de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

Suplent: Mireia Azuara Robles, Lletrada de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

Titular: Juan Miguel Blánquez Bolívar, cap de secció de Serveis Generals i econòmic-administratius de l'Àmbit de Cultura, Educació, Esports i Joventut de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

Suplent: Fedra Onchalos López, Lletrada de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

Secretari/a

Titular: Marta Betlloch Mas, cap de la Unitat Administrativa, de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

Suplent: Mercè Secanella Moreno, Administrativa de la Secció de Prevenció de riscos laborals de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

Les funcions de secretaria del procés correspondran a una persona adscrita al servei de Personal i Organització, que actuarà amb veu però sense vot.

La present designació es publicarà a la seu electrònica municipal, juntament amb la llista provisional de persones admeses i excloses. L'abstenció i recusació dels membres s'ha d'ajustar al que preveuen els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

De totes les sessions de la Comissió de Valoració se n'estendrà l'acta corresponent.

D'acord amb l'article 17 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, la Comissió es podrà constituir, podrà convocar, celebrar les seves sessions, adoptar acords i remetre actes tant de manera presencial com a distància. En les sessions que es realitzin a distància, les persones membres de la Comissió podran estar en llocs diferents sempre que s'asseguri per mitjans electrònics (considerats també com a tals els telefònics i els audiovisuals) la seva identitat o la de les persones que els supleixin, el contingut de les seves manifestacions, el moment en què aquestes es produeixen, així com la interactivitat i intercomunicació entre ells en temps real i la disponibilitat dels mitjans durant la sessió. Entre d'altres, es consideren inclosos entre els mitjans electrònics vàlids el correu electrònic, les àudio conferències i les videoconferències.

 

DESENA.- Adjudicació.

Els membres de la Comissió emetran un informe d'idoneïtat fonamentat en criteris de mèrits i capacitat discrecionalment apreciats, en base a:

- Experiència professional a l'administració, especialment la relacionada amb les tasques i funcions a desenvolupar indicades en la base tercera de les presents bases.

- Coneixements en les eines informàtiques següents:

- Microsoft Office.

- Programes d'administració electrònica.

- Coneixement i experiència en:

- Gestió integral dels recursos humans.

- Processos selectius: Oferta pública i Estabilització.

- Administració digital.

- Implementació de processos de millora en la tramitació d'expedients administratius.

- Implementació de processos de digitalització en les administracions públiques.

- Altres aspectes curriculars que pugui aportar la persona aspirant.

També es podrà realitzar una entrevista personal a cadascuna de les persones aspirants a fi i efecte de valorar el seu perfil professional i contrastar les competències requerides per aquest lloc de treball.

L'entrevista consistirà a mantenir un diàleg amb la Comissió sobre les qüestions vinculades a les funcions pròpies del lloc de treball al qual aspira ocupar temporalment, sobre la seva experiència professional, podent-se formular preguntes sobre el seu nivell de formació.

L'informe de valoració que s'emeti per la Comissió, conclourà una proposta motivada en favor d'una de les persones candidates que serà elevada a l'òrgan competent per tal de cobrir el lloc de treball de referència pel sistema de comissió de serveis. En el cas que cap persona de les presentades coincideixi amb el perfil cercat el procés serà declarat desert.

 

Contra aquest acte, que és definitiu en via administrativa, es podrà interposar, amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant de l'òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent a la recepció de la seva notificació o, si escau, publicació.

Contra la desestimació expressa del recurs de reposició, en el seu cas, o bé directament contra aquest acte, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant els Jutjats Contenciosos Administratius de la província de Barcelona, en el termini de dos mesos, a comptar des del dia següent al de la recepció de la seva notificació o, si escau, publicació, d'acord amb el que preveu l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

En el cas que la desestimació del recurs de reposició es produís per silenci administratiu -silenci que es produeix pel transcurs d'un mes a comptar des de la data de la seva interposició sense que s'hagi notificat o, si escau, publicat la seva resolució- el termini per a la interposició del recurs contenciós administratiu serà de sis mesos a comptar des de l'endemà del dia en què el referit recurs de reposició s'entengui desestimat.

Tanmateix, podeu interposar qualsevol recurs previst a la legislació vigent que considereu procedent, d'acord amb el que disposa l'article 40.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques

 

Sant Cugat del Vallès, 3 d'abril de 2024

 

Josep Maria Vallès Navarro

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20360 {"title":"ANUNCIO relativo a la movilidad funcionarial, mediante nombramiento en comisión de servicios, del puesto de trabajo de técnico\/a medio\/a especializado en personal, adscrito al servicio de personal y organización, del Ayuntamiento de Sant Cugat del Vallès.","published_date":"2024-04-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"20360"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Cugat del Vallès,DOGC,DOGC 2024 nº 9139 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-10/20360-anuncio-relativo-movilidad-funcionarial-nombramiento-comision-servicios-puesto-trabajo-tecnico-medio-especializado-personal-adscrito-servicio-personal-organizacion-ayuntamiento-sant-cugat-valles https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.