ANUNCIO sobre modificación de las bases de los procesos de estabilización de concurso-oposición de personal laboral del grupo de clasificación C1, vinculados a los procesos de estabilización.

La tinenta d'alcaldessa de l'Àrea d'Economia i Serveis Centrals, per Decret núm. 5057/2024, en data 30 de març de 2024, fent ús de les facultats i competències que té atribuïdes, va resoldre el següent:

 

"Primer.- Modificar la base 3.3 de les bases reguladores per cobrir pel sistema selectiu de concurs oposició 1 plaça d'Oficial Primera Mercats de personal laboral, grup C1, per proveir el lloc de treball d'Encarregat/da de l'Ajuntament de Sabadell, codi de convocatòria ECOC12522 i del concurs oposició 1 plaça d'Oficial Primera Manteniment de personal laboral, grup C1, per proveir el lloc de treball d'Encarregat/da de l'Ajuntament de Sabadell, codi de convocatòria ECOC12422, que formen part dels processos d'estabilització aprovats a l'oferta pública d'estabilització en data 11 d'abril de 2022, en el següent sentit:

 

On diu:

3.3 Titulació

Estar en possessió del títol de batxillerat, de cicle formatiu de grau superior o FPII, o bé títol de graduat/da en Educació Secundària, graduat/da Escolar, tècnic/a corresponent a cicles formatius de grau mitjà, tècnic/a corresponent a Formació Professional de 1r grau o equivalent.

Ha de dir:

3.3 Titulació

Estar en possessió del títol de batxillerat, de cicle formatiu de grau superior o FPII, o equivalent.

 

Segon. Obrir nou termini de presentació de sol·licituds de deu dies hàbils, a partir de l'endemà de la darrera publicació de l'anunci de modificació de bases, al tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament de Sabadell, al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i Butlletí Oficial Estatal.

 

Tercer.- Les sol·licituds presentades en temps i forma durant el termini de presentació de sol·licituds inicial, és a dir del dia 22 de març de 2024 al dia 8 d'abril de 2024, ambdós inclosos, i que s'ajustin als requisits d'accés establerts tenint present la modificació acordada anteriorment de la base 3.3 de les convocatòries ECOC12422 i ECO12522, s'entendran presentades correctament i no caldrà tornar-les a presentar.

 

Quart.- - D'acord amb la base 8.2.3 de les bases d'ambdues convocatòries, només es podran incloure en el formulari de participació aquells mèrits que tinguin data d'acreditació prèvia al termini de presentació de sol·licituds (com a màxim fins al dia anterior de l'obertura del termini). Per al nou termini de presentació de sol·licituds per a les convocatòries ECOC12422 i ECO12522, la data màxima del còmput de la documentació acreditativa dels mèrits serà el 21 de març de 2024."

 

S'indiquen al quadre els codi de convocatòria de totes les bases rectificades, els textos íntegres de les quals es podrà consultar al següent enllaç https://www.sabadell.cat/ca/oferta-publica-extraordinaria-d-estabilitzacio/concurs-oposicio-estabilitzacio , dins l'apartat reservat a cada convocatòria.

 

 

Codi convocatòria

Denominació de la plaça

Grup de classificació

Tipus de personal

Núm. places

Lloc de treball a proveir

ECOC12422

Oficial Primera Manteniment

C

Subgrup C1

Laboral fix

1

Encarregat/da

ECOC12522

 

Oficial Primera Mercats

C

Subgrup C1

Laboral fix

1

Encarregat/da

 

 

Sabadell, 2 d'abril de 2024

 

Montserrat González Ruiz

Tinenta d'alcaldessa de l'Àrea d'Economia i Serveis Centrals

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20356 {"title":"ANUNCIO sobre modificación de las bases de los procesos de estabilización de concurso-oposición de personal laboral del grupo de clasificación C1, vinculados a los procesos de estabilización.","published_date":"2024-04-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"20356"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sabadell,DOGC,DOGC 2024 nº 9139 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-10/20356-anuncio-modificacion-bases-procesos-estabilizacion-concurso-oposicion-personal-laboral-grupo-clasificacion-c1-vinculados-procesos-estabilizacion https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.