EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto de ampliación y conexión a la red del carril bici.

De conformitat amb el que disposa l'art. 38 del Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, aprovat mitjançant Decret 179/1995, de 13 de juny, es fa públic que el projecte d'obres d'ampliació i connexió de la xarxa de carril bici de Lloret de Mar, amb un pressupost d'execució per contracte de 351.706,06 euros, IVA inclòs, redactat per iniciativa municipal, per l'empresa Girod Services, SL, ha estat aprovat definitivament per acord de la Junta de Govern Local en sessió de data 15 de març de 2024.

La documentació definitivament aprovada es pot consultar al Tauler d'Anuncis de la seu electrònica municipal de l'Ajuntament de Lloret de Mar, així com a les oficines de la Secció de Mobilitat i Transport de l'Ajuntament, situades a l'Avinguda Alegries, 32, 1a planta, en horari d'atenció al públic, de 10 a 13 hores.

 

Contra aquest acord, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos, comptats a partir del dia següent al d'aquesta publicació, davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Girona. Potestativament i de forma prèvia, es pot interposar recurs de reposició davant del mateix òrgan que ha dictat l'acte, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent al d'aquesta publicació.

 

Lloret de Mar, 20 de març de 2024

 

Carles Rosa i Arpa

Secretari general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20326 {"title":"EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto de ampliación y conexión a la red del carril bici.","published_date":"2024-04-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"20326"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Lloret de Mar,DOGC,DOGC 2024 nº 9139 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-10/20326-edicto-aprobacion-definitiva-proyecto-ampliacion-conexion-red-carril-bici https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.