EDICTO sobre aprobación de la relación provisional de personas admitidas y excluidas, la designación del tribunal y la fecha de las pruebas del proceso de selección, mediante el sistema de concurso-oposición libre, para cubrir interinamente el puesto de trabajo de tesorero, reservado a personal funcionario con habilitación de carácter nacional, subescala de intervención-tesorería, grupo de titulación A, subgrupo A1, con constitución de una bolsa de trabajo (ref. 2024/4/FS).

Edicte pel qual es fa pública, per Decret de l'alcaldessa de 4 d'abril de 2024, la relació provisional de persones admeses i excloses per participar en el procés de selecció, mitjançant el sistema de concurs oposició lliure, d'una plaça de tresorer/a interí i constitució d'una borsa de treball, que resol el següent:

 

PRIMER.- Aprovar la relació provisional de les persones aspirants admeses i excloses del procés selectiu que es tramita, d'acord amb el detall següent:

 

a) PERSONES ADMESES:

 

Núm. Ordre presentació de sol·licituds

COGNOMS I NOM

DNI

1

MELGAREJO VICENTE, SHEILA

***6064**

3

MONNE FORT, JOSEP

***2041**

4

AZUA CASANELLO, PABLO

***5646**

5

GONZALEZ GALLEGOS, ALVARO

***9928**

6

FORN CODINA, JOAN

***1278**

7

ARTERO HIDALGO, VERONICA

***1818**

8

LINARES TORRES, CARLOS JAVIER

***9785**

9

RODRIGUEZ PORRAS, MARIA JOSÉ

***1187**

10

REGANZON BARRAGAN, JOANA MARIA

***6993**

11

RIMBAU ROSELL, CRISTINA

***0257**

12

SANJUAN ARBONES, XÈNIA

***3256**

13

SAPERAS BLANCH, MERITXELL

***1343**

14

PRUÑONOSA ASCASIBAR, JAVIER

***0433**

15

CARVAJAL SERRANO, MARTA

***0585**

 

 

b) PERSONES EXCLOSES:

 

Núm. Ordre presentació de sol·licituds

COGNOMS I NOM

DNI

Motiu exclusió

2

SALAMERO HERNANDEZ, MARIA CRISTINA

***9299**

No manifesta expressament que compleix totes i cadascuna de les condicions exigides en les bases reguladores, per quan no presenta la instància o model oficial i normalitzat previst

16

BORRAT VALLVÉ, MARTA

 

***2954**

No manifesta expressament que compleix totes i cadascuna de les condicions exigides en les bases reguladores, per quan no presenta la instància o model oficial i normalitzat previst

 

 

SEGON.- Informar, que no es realitzarà la prova de coneixement de llengua catalana de nivell de suficiència C1, ja que totes les persones aspirants han acreditat que disposen del nivell de català exigit.

 

TERCER.- Concedir un termini de 10 dies hàbils, a partir de l'endemà de la publicació o notificació de la resolució esmentada per formular les reclamacions que cregui oportunes, d'acord amb el que disposa l'article 68 de la LPACAP, adreçades a esmenar els defectes que hagin causat la seva exclusió o els que s'hagin pogut produir per omissió o error. Les persones aspirants que no esmenin o rectifiquin el defecte o error imputable que hagi motivat la seva exclusió dins del termini establert en aquestes bases, quedaran definitivament excloses de la convocatòria.

 

QUART.- Designar les persones que hauran de constituir el tribunal qualificador, d'acord amb el que s'estableix en la base 7ª de la convocatòria del procés selectiu, amb el següent detall:

Presidenta:

Titular: Mª José Fernández Ruiz, secretària general de l'Ajuntament de Castellbisbal.

Suplent: Jaume Margarit Caballé, TAG de l'Ajuntament de Castellbisbal.

Vocals:

Titular: Miriam Escalona Castilla, representant de l'Escola de l'Administració Pública de Catalunya.

Suplent: Sergi Ruiz-Zorrilla Xirau, representant de l'Escola de l'Administració Pública de Catalunya.

Titular: Elena Couto Andrés, Interventora de l'Ajuntament de Castellbisbal

Suplent: Sonia Ramírez Domínguez, Interventora de l'Ajuntament d'Esparreguera.

Titular: Trinitat Martínez Ferrer, TAG de Serveis Centrals de l'Ajuntament de Castellbisbal.

Suplent: Jaume Margarit Caballé, TAG de l'Ajuntament de Castellbisbal.

Titular: Mireia Mallol Fernández, cap de Recursos Humans de l'Ajuntament de Castellbisbal.

Suplent: Natàlia Paretas Vidal, tècnica de Recursos Humans de l'Ajuntament de Castellbisbal, que actuarà com a secretària.

Secretari/ària: Actuarà com a secretària del Tribunal, la vocal del departament de Recursos Humans.

 

CINQUÈ. - Convocar pel dia 22 d'abril de 2024, a les 09:30 hores als membres designats per formar part del Tribunal qualificador per la seva constitució.

 

SISÈ.- Convocar, d'acord amb el que s'estableix al punt 8.2 de les bases reguladores del procés, als aspirants proveïts del DNI per la realització de les proves corresponents, en les dates, hores i llocs que es detallen a continuació:

Primer exercici: Prova teòrica

DIA: 23 d'abril de 2024

HORA: 09:30 h

LLOC: Av. Pau Casals núm. 9 de Castellbisbal.

Segon exercici: Prova pràctica

DIA 30 d'abril de 2024

HORA: 09:30 h

LLOC: Av. Pau Casals núm. 9 de Castellbisbal.

 

SETÈ.- Fer públics els acords anteriors a la web municipal, al tauler d'anuncis i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

Castellbisbal, 4 d'abril de 2024

 

M. Dolors Conde Domínguez

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20318 {"title":"EDICTO sobre aprobación de la relación provisional de personas admitidas y excluidas, la designación del tribunal y la fecha de las pruebas del proceso de selección, mediante el sistema de concurso-oposición libre, para cubrir interinamente el puesto de trabajo de tesorero, reservado a personal funcionario con habilitación de carácter nacional, subescala de intervención-tesorería, grupo de titulación A, subgrupo A1, con constitución de una bolsa de trabajo (ref. 2024\/4\/FS).","published_date":"2024-04-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"20318"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Castellbisbal,DOGC,DOGC 2024 nº 9139 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-10/20318-edicto-aprobacion-relacion-provisional-personas-admitidas-excluidas-designacion-tribunal-fecha-pruebas-proceso-seleccion-sistema-concurso-oposicion-libre-cubrir-interinamente-puesto-trabajo-tesorero-reservado-personal-funcionario-habilitacion-caracter-nacional-subescala-intervencion-tesoreria-grupo-titulacion-subgrupo-a1-constitucion-bolsa-trabajo-ref-2024-4-fs https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.