ANUNCIO sobre aprobación inicial de las bases reguladoras para la concesión de subvenciones del Ayuntamiento de Cardona para el pago del alquiler en inmuebles del municipio.

El Ple de la Corporació en sessió ordinària celebrada el dia 29 de febrer de 2024, va aprovar les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al pagament del lloguer en immobles del municipi, de l'Ajuntament de Cardona.

Les bases reguladores es troben publicades íntegrament al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona del dia 18 de març de 2024.

De conformitat amb allò que estableix l'article 13.3 de l'Ordenança General de Subvencions de l'Ajuntament de Cardona, l'article 124.2 del Reglament d'Obres, Activitats i Serveis dels ens locals i de l'article 33 de la Llei 39/2015 d'1 d'octubre, es fan públiques les presents Bases per un termini de VINT DIES hàbils, a comptar a partir del següent al de la publicació d'aquest anunci al BOPB, als efectes de poder presentar las al·legacions i suggeriments que es considerin oportuns.

En cas de no presentar-se reclamacions en el termini indicat susceptibles de produir modificacions a les Bases, aquestes s'entendran definitivament aprovades.

 

Cardona, 3 d'abril de 2024

 

Ferran Estruch i Torrents

Alcalde president

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20316 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial de las bases reguladoras para la concesión de subvenciones del Ayuntamiento de Cardona para el pago del alquiler en inmuebles del municipio.","published_date":"2024-04-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"20316"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Cardona,DOGC,DOGC 2024 nº 9139 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-10/20316-anuncio-aprobacion-inicial-bases-reguladoras-concesion-subvenciones-ayuntamiento-cardona-pago-alquiler-inmuebles-municipio https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.