ANUNCIO sobre convocatorias de concursos de méritos para la provisión de distintos puestos de trabajo en régimen de contratación laboral, tasa ordinaria de reposición.

El Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona convoca la següent convocatòria externa per concurs de mèrits:

- Un lloc de treball de tècnic/a superior en Medicina del Servei d'Anatomia Patològica del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona (accés al càrrec de cap del Servei d'Anatomia Patològica, renovable cada 4 anys).

- Un lloc de treball de tècnic/a superior en Medicina del Servei de Dermatologia del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona (accés al càrrec de cap del Servei de Dermatologia, renovable cada 4 anys).

- Un lloc de treball de tècnic/a superior en Medicina del Servei d'Epidemiologia i Avaluació del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona (accés al càrrec de cap del Servei d'Epidemiologia i Avaluació, renovable cada 4 anys).

Les persones interessades poden consultar les bases, i tota la documentació relativa a les convocatòries, al lloc web del Consorci: www.parcdesalutmar.cat (apartat Professionals >> Oferta pública d'ocupació).

Període de presentació de candidatures i documentació: 20 dies naturals, comptats a partir del dia següent a la publicació del present anunci.

Mitjà de sol·licitud d'accés i presentació de documentació a través de correu dirigit a l'Àrea de Selecció i Desenvolupament mitjançant l'adreça de presentació: convocatories@psmar.cat. La documentació acreditativa s'haurà de presentar, enviar o adjuntar tal com s'indiqui a les bases de cada convocatòria.

 

Barcelona, 27 de març de 2024

 

Jaume Raventós i Monjo

Gerent

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20258 catalunya Consorcio Mar Parc de Salut de Barcelona,DOGC,DOGC 2024 nº 9138,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-09/20258-anuncio-convocatorias-concursos-meritos-provision-distintos-puestos-trabajo-regimen-contratacion-laboral-tasa-ordinaria-reposicion https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.