EDICTO sobre la resolución de revocar y dejar sin efecto la convocatoria del proceso de selección de dos taquilleros/as para la piscina municipal.

La Presidència del Patronat Municipal d'Esports de Gelida per Decret de Presidència 64/2024, de 27 de març va adoptar la següent resolució que en la seva part dispositiva diu literalment:

 

1.- Revocar i deixar sense efecte la convocatòria i les bases específiques per la selecció de dos/dues taquillers/es de les Piscines Municipals de Gelida pel Patronat Municipal d'Esports de Gelida en règim de personal laboral interí, categoria taquillers/es-netejadors/es, grup Agrupacions professionals, complement de destí 10, dotada amb les retribucions previstes a la plantilla de la Corporació i la formació d'una borsa de treball, les quals van ser publicades al Butlletí Oficial de la província de Barcelona de 18 de març de 2024, així com l'extracte de les mateixes al DOGC número 913 de 26 de març de 2024.

 

2.- Donar publicitat a aquesta resolució al Butlletí Oficial de la Província, al tauler d'anuncis de la Corporació i al web de l'Ajuntament i anunciar-ho al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

 

3.- Contra la present resolució, procedirà interposar recurs contenciós administratiu davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent al de la seva publicació. De manera alternativa i potestativa, recurs de reposició, en el termini màxim d'1 mes des de l'endemà d'aquesta publicació, davant del President del Patronat Municipal d'Esports de Gelida.

 

Gelida, 28 de març de 2024

 

Marc Rodriguez Seijas

President del Patronat Municipal d'Esports accidental

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20257 {"title":"EDICTO sobre la resolución de revocar y dejar sin efecto la convocatoria del proceso de selección de dos taquilleros\/as para la piscina municipal.","published_date":"2024-04-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"20257"} catalunya administración local,DOGC,DOGC 2024 nº 9138,Patronato Municipal de Deportes de Gelida https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-09/20257-edicto-resolucion-revocar-dejar-efecto-convocatoria-proceso-seleccion-dos-taquilleros-as-piscina-municipal https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.