ANUNCIO relativo a la apertura del plazo para presentar solicitudes de participación en la convocatoria excepcional del proceso de estabilización del Ayuntamiento de El Perelló de ocho plazas adscritas a Servicios a la Ciudadanía/Cultura, Deportes, Fiestas, Promoción Económica y Turismo, Biblioteca, Servicios de Secretaría-Intervención y Juzgado de Paz.

Al BOP de la Província de Tarragona CVE2022-10720, del dia 13.12.2022 es va publicar l'acord de la Junta de Govern del dia 29 de novembre de 2022, d'aprovar les bases de la convocatòria excepcional del procés d'estabilització de l'Ajuntament del Perelló, personal laboral fix, sistema de concurs, torn lliure, en el mart de la D.A 6a i 8a de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, pel que fa a places adscrites a serveis al territori, servei de neteja i brigada d'obres i serves.

Al BOP de la Província de Tarragona CVE2023-01031, del dia 16.02.2023 es va publicar l'acord de la Junta de govern del dia 7 de febrer del 2023, de modificar les funcions de la plaça d'Instructor d'Esports.

Al BOP de la Província de Tarragona CVE2023-01953, del dia 17.03.2023, es va publicar l'acord de la Junta de govern del dia 7 de març de 2023, de correcció la 2ª errada material en les Bases inicialment aprovades, pel que fa al nivell de català de la plaça Auxiliar administratiu/va De serveis no qualificats (codi02).

Al BOP de la Província de Tarragona CVE2023-03257, del dia 24.04.2023, es va publicar el Decret de l'alcaldessa, de 17.04.2023, de modificació de la base 6a. de composició del tribunal qualificador.

 

Les places són les següents:

 

Plaça: Instructor/a d'esports ( codi 01)

Plaça: Auxiliar administratiu/va De serveis no qualificats (codi 02)

Plaça: Auxiliar administratiu/va- (codi 03)

Plaça: Auxiliar tècnic/a de turisme (codi 04)

Plaça: Auxiliar administratiu ( adscrit a la biblioteca) (codi 05)

Plaça: Auxiliar administratiu/va- ( codi 06)

Plaça: Auxiliar administratiu/va-( codi 07)

Plaça: Tècnic/a d'urbanisme (codi 08)

 

 

El termini per a la presentació de sol·licituds de les places dalt indicades, és de 20 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci al DOGC.

Els anuncis successius relatius a aquesta convocatòria es publicaran en la seu electrònica de l'Ajuntament i el els altres mitjans que, en el seu cas, expressament s'indiquin en les Bases.

 

El Perelló, 28 de març de 2024

 

Samuel Ferré Pallarès

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20149 {"title":"ANUNCIO relativo a la apertura del plazo para presentar solicitudes de participación en la convocatoria excepcional del proceso de estabilización del Ayuntamiento de El Perelló de ocho plazas adscritas a Servicios a la Ciudadanía\/Cultura, Deportes, Fiestas, Promoción Económica y Turismo, Biblioteca, Servicios de Secretaría-Intervención y Juzgado de Paz.","published_date":"2024-04-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"20149"} catalunya administración local,Ayuntamiento de El Perelló,DOGC,DOGC 2024 nº 9137 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-08/20149-anuncio-relativo-apertura-plazo-presentar-solicitudes-participacion-convocatoria-excepcional-proceso-estabilizacion-ayuntamiento-perello-ocho-plazas-adscritas-servicios-ciudadania-cultura-deportes-fiestas-promocion-economica-turismo-biblioteca-servicios-secretaria-intervencion-juzgado-paz https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.