EDICTO relativo a la ampliación de la exposición pública de la aprobación inicial de la modificación puntual núm. 23 del PGOU y de un convenio urbanístico (exp. 1147/2022).

El Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària de data 13 de juny de 2022, va acordar aprovar inicialment la Modificació Puntual núm. 23 del PGOU, redactada per l'arquitecte Lluís Rodeja Roca, i que té per objecte desplaçar la rotonda d'accés de la N260 a l'Avinguda Europa de Llançà. Així mateix, va acordar aprovar inicialment el Conveni urbanístic de cessió gratuïta d'una porció de la finca propietat del Sr. Albert Garriga Manera a favor de l'Ajuntament de Llançà.

De conformitat amb els articles 85 i 104 del Text Refós de la llei d'urbanisme, aprovat pel Decret Legislatiu 1/2010, de 3 d'agost, l'expedient es va sotmetre a informació pública pel termini d'un mes, a comptar des del dia següent al de la darrera publicació dels edictes d'aquest acord a:

 

- El diari El Punt Avui, del dia 23 de juny de 2022, pàgina 33 i rectificat pel diari El Punt Avui del dia 7 de juliol de 2022.

- BOP de Girona núm. 130, núm. edicte 6233 de data 08 de juliol de 2022.

- El DOGC núm. 8698, de 29 de juny de 2022 i rectificat pel DOGC núm. 8708 de 13 de juliol de 2022

- Taulell d'Edictes Municipal i pàgina web municipal (www.llanca.cat).

 

Que d'acord amb la disposició addicional desena Ampliació dels terminis de tramitació del Decret Legislatiu 1/2010, de 3 d'agost, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei d'urbanisme: <>

Atès que l'exposició pública inicial va coincidir parcialment amb el mes d'agost s'ha d'ampliar el període d'exposició pública en un mes addicional, per la qual cosa es sotmet novament a informació pública pel termini d'un mes, a comptar des del dia següent al de la darrera publicació dels edictes d'aquest acord al Butlletí Oficial de la Província de Girona, en el DOGC, en el Taulell d'Edictes Municipal, en el web municipal (www.llanca.cat) i en el Punt Diari.

Durant aquest termini, l'expedient podrà ser examinat per qualsevol interessat, en les dependències municipals, perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents, durant l'horari d'oficines.

Simultàniament es va ordenar la suspensió de tramitació i l'atorgament de llicències de parcel·lació, edificació, reforma, rehabilitació o ampliació d'activitats o usos concrets i d'altres autoritzacions municipals connexes establertes en la legislació sectorial, en els àmbits determinats en l'expedient, les determinacions de les quals suposin la modificació del règim urbanístic vigent, fins a la definitiva aprovació de la present modificació, i amb un màxim de dos anys. L'esmentada suspensió continua vigent.

 

Contra l'acord de suspensió de llicències, per tractar-se d'un acte administratiu de tràmit qualificat, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Girona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent de la seva notificació. Alternativament, i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent de la seva notificació.

Contra la resta d'acords, per tractar-se d'actes administratius de tràmit no qualificats, no procedeix la interposició de cap tipus de recurs.

 

Llançà, 25 de març de 2024

 

Núria Escarpanter i Olivet

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20142 catalunya administración local,Ayuntamiento de Llançà,DOGC,DOGC 2024 nº 9137 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-08/20142-edicto-relativo-ampliacion-exposicion-publica-aprobacion-inicial-modificacion-puntual-num-23-pgou-convenio-urbanistico-exp-1147-2022 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.