ANUNCIO sobre aprobación inicial del Plan de ordenación urbanística municipal (núm. 9/24).

El Ple de l'Ajuntament, a la sessió ordinària celebrada el 21 de març de 2024 i en relació a la tramitació de l'aprovació del Pla d'Ordenació urbanística Municipal (POUM) d'Artés, va adoptar el següent acord:

 

"Primer. Aprovar inicialment el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal d'Artés en els termes que obren en l'expedient, juntament amb l'Estudi Ambiental Estratègic.

 

Segon. Obrir un període d'informació pública durant sis mesos, mitjançant anunci en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i en un diari de gran tiratge a Catalunya i en altre d'àmbit local. Durant aquest període quedarà l'expedient a la disposició de qualsevol que vulgui examinar-ho perquè es presentin les al·legacions que s'estimin pertinents. Així mateix, estarà a disposició a la seu electrònica d'aquest Ajuntament a l'adreça https://artes.eadministracio.cat/info.2

 

Tercer. Donar audiència, simultàniament a la informació pública, als Ajuntaments l'àmbit territorial dels quals límit amb el d'aquest municipi.

 

Quart. Efectuar, igualment, les consultes que procedeixin a les Administracions Públiques afectades i al públic interessat.

 

Cinquè. Requerir informe als organismes afectats per raó de les seves competències sectorials, segons allò indicat en l'informe emès per part de l'equip redactor en data 08.03.2024, els quals han d'emetre'l en el termini d'un mes, llevat que una disposició sectorial autoritzi un de més llarg.

 

Sisè. Suspendre la tramitació dels instruments urbanístics i l'atorgament de llicències de parcel·lació de terrenys, d'edificació, reforma, rehabilitació o enderroc de construccions, d'instal·lació o ampliació d'activitats o usos concrets, i d'altres autoritzacions municipals connexes establertes per la legislació sectorial, en els àmbits en què les noves determinacions comportin una modificació del règim urbanístic, d'acord amb els plànols i la documentació aportada per l'equip redactor del Pla, que consta en l'expedient. Aquesta suspensió tindrà una durada màxima de dos anys."

 

Durant l'esmentat termini podrà ser examinat per qualsevol interessat a les dependències municipals situades al carrer Barquera, 41 d'Artés perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents durant l'horari d'oficines.

Així mateix, estarà a disposició a la seu electrònica d'aquest Ajuntament a l'adreça: https://artes.eadministracio.cat/info.2

 

Artés, 2 d'abril de 2024

 

Enric Forcada Valiente

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20134 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial del Plan de ordenación urbanística municipal (núm. 9\/24).","published_date":"2024-04-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"20134"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Artés,DOGC,DOGC 2024 nº 9137 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-08/20134-anuncio-aprobacion-inicial-plan-ordenacion-urbanistica-municipal-num-9-24 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.