EDICTO sobre aprobación del Proyecto de urbanización C1-C2 de la Rambla del Castell de Sant Marçal y viales del entorno (exp. 029/2023).

En data 19 de març de 2024, el Consell General del Consorci Urbanístic del Centre Direccional de Cerdanyola del Vallès, va acordar, a reserva de la redacció que resulti de l'aprovació de l'acta, el següent acord:

 

Primer.- APROVAR el Projecte d'Urbanització C1-C2 Rambla del Castell de Sant Marçal i vials de l'entorn, redactat pels Serveis Tècnics del Consorci, amb un pressupost d'execució de contracte de VINT MILIONS CINC-CENTS VINT-I-SIS MIL SIS-CENTS NORANTA-SIS EUROS AMB CINQUANTA CÈNTIMS (20.526.969,50), IVA exclòs, com a projecte complementari del Projecte d'Obres d'Urbanització del Sector Parc de l'Alba del Centre Direccional de Cerdanyola del Vallès, aprovat definitivament el 29 de setembre de 2021.

 

Segon.- PUBLICAR aquest acord al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al taulell d'anuncis de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

 

Aquest Projecte es podrà consultar al web del Consorci www.parcdelalba.cat. Així mateix, també es podrà consultar a les oficines del Consorci a l'Avinguda de Can Domènech, s/n, Edifici Eureka, Campus UAB, de Cerdanyola del Vallès, prèvia cita.

Poden accedir al document a través del següent enllaç:

https://www.parcdelalba.cat/ca/2007/parc-de-l-alba-projectes.html

 

Cerdanyola del Vallès, 25 de març de 2024

 

María del Mar Blasi

Secretària

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20091 catalunya Consorcio Urbanístico para el Desarrollo del Centro Direccional de Cerdanyola del Vallès,DOGC,DOGC 2024 nº 9136,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-05/20091-edicto-aprobacion-proyecto-urbanizacion-c1-c2-rambla-castell-sant-marcal-viales-entorno-exp-029-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.