ANUNCIO sobre aprobación inicial de la modificación del artículo 31.6 de las Normas urbanísticas del Plan especial de reforma interior del casco histórico de Sant Vicenç de Montalt (exp. 2023/2812).

En sessió de Ple celebrat en data 21/03/2024 s'ha aprovat, entre d'altres, els següents acords:

 

"PRIMER.- Aprovar inicialment el document per a la Modificació de l'article 31.6 de les Normes urbanístiques del Pla especial de reforma interior del Nucli Històric de Sant Vicenç de Montalt (Març 2024), redactat per l'arquitecte Sr. Eduard Bosch Casabó (núm. col·legiat COAC 24676-1) i promogut pel Sr. Juan Gamissans Miret.

 

SEGON.- Sotmetre la modificació puntual inicialment aprovada al tràmit d'informació pública pel termini d'un (1) mes, a comptar des de la seva publicació mitjançant edictes al tauler d'anuncis d'aquest Ajuntament, al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, a un diari de premsa periòdica de més divulgació a l'àmbit municipal, i a la web municipal de l'Ajuntament, per tal que es puguin presentar al·legacions.

 

TERCER.- Simultàniament al tràmit d'informació pública, requerir informe als organismes públics que puguin resultar afectats per raó de les seves competències sectorials, segons allò senyalat a l'informe emès a l'efecte per l'Arquitecte municipal.

 

QUART.- Notificar el present acord al sol·licitant."

 

La qual cosa se sotmet a informació pública durant el termini d'un mes a comptar des de la seva publicació mitjançant edictes al tauler d'anuncis d'aquest Ajuntament, al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, a un diari de premsa periòdica de més divulgació a l'àmbit municipal, i a la pàgina web municipal de l'Ajuntament, per tal que es puguin presentar al·legacions.

 

Sant Vicenç de Montalt, 27 de març de 2024

 

Javier Sandoval Carrillo

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20071 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial de la modificación del artículo 31.6 de las Normas urbanísticas del Plan especial de reforma interior del casco histórico de Sant Vicenç de Montalt (exp. 2023\/2812).","published_date":"2024-04-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"20071"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Vicenç de Montalt,DOGC,DOGC 2024 nº 9136 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-05/20071-anuncio-aprobacion-inicial-modificacion-articulo-31-6-normas-urbanisticas-plan-especial-reforma-interior-casco-historico-sant-vicenc-montalt-exp-2023-2812 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.