ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la Ordenanza núm. 41, reguladora de la prestación patrimonial de carácter no tributario relativa al servicio municipal de agua.

Al BOP de Barcelona del dia 20 de febrer de 2024, s'ha publicat l'anunci relatiu a l'Aprovació definitiva de l'ordenança número 41 reguladora de la prestació patrimonial de caràcter no tributari relativa al servei municipal d'aigua aprovada pel Ple de la corporació en sessió ordinària del dia 15 de novembre de 2023.

Així mateix, al BOP de Barcelona del dia 26 de març de 2024 s'ha publicat una esmena d'errors materials observats en l'aprovació i conseqüent publicació que ha estat adoptada per acord del Ple del dia 13 de març de 2024.

 

Contra el present acord es podrà interposar recurs contenciós-administratiu, davant la Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya amb seu a Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà a la publicació del present anuncio, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa.

 

Sant Boi de Lluçanès, 27 de març de 2024

 

Marc Parés Muns

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20067 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la Ordenanza núm. 41, reguladora de la prestación patrimonial de carácter no tributario relativa al servicio municipal de agua.","published_date":"2024-04-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"20067"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Boi de Lluçanès,DOGC,DOGC 2024 nº 9136 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-05/20067-anuncio-aprobacion-definitiva-ordenanza-num-41-reguladora-prestacion-patrimonial-caracter-tributario-relativa-servicio-municipal-agua https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.