ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto de modificación de la movilidad vial de la avenida de La Pineda entre la avenida de La Constitució y el paseo de El Pitort.

La Junta de Govern Local, en sessió de data 15 de març de 2024, va acordar el següent:

 

"Primer.- Desestimar les al·legacions presentades durant el tràmit d'informació pública del Projecte de modificació de la mobilitat viària de l'avinguda de la Pineda entre l'avinguda de la Constitució i el Passeig del Pitort, a Castelldefels.

 

Segon.- Aprovar definitivament el Projecte de modificació de la mobilitat viària de l'avinguda de la Pineda entre l'avinguda de la Constitució i el Passeig del Pitort, a Castelldefels, redactat per la consultoria de Projectes i Direccions d'Obra Pública PRODOP, SCP, i presentat al registre municipal en data 13.09.2023, amb un pressupost d'execució per contracta de DOS-CENTS CINQUANTA-UN MIL VUIT-CENTS SIS EUROS AMB VUITANTA-NOU CÈNTIMS (251.806,89 €), IVA inclòs.

 

Tercer.- Publicar aquest acord i el seu annex de resposta a les al·legacions formulades al projecte en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i en el tauler d'anuncis de la corporació.

 

Quart.- Notificar el present acord i el seu annex als interessats que han formulat al·legacions al projecte esmentat."

 

Relació de documents adjunts:

Projecte: 14614277134267247176

Informe contestació al.legacions: 15260152463705145563

En el termini d'un mes comptat a partir de la data de publicació d'aquest edicte al BOPB podeu interposar contra aquest acte, definitiu en via administrativa, recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan autor. Si en el termini d'un mes no es produeix resolució expressa, el recurs s'entendrà presumptament desestimat.

En el termini de dos mesos comptats a partir de l'endemà de la data en què es notifiqui la resolució expressa del recurs de reposició, o en el de sis mesos a partir de l'endemà de la data en què aquest s'hagi d'entendre presumptament desestimat , podreu interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat d'aquesta jurisdicció de Barcelona.

Si opteu per interposar directament el recurs jurisdiccional, el termini serà de dos mesos comptats a partir de l'endemà de la data d'aquesta publicació.

Tot això, de conformitat amb el que disposen els articles 8 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció contenciosa administrativa, i els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, de l'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. Això no obstant, podreu interposar qualsevol altre recurs que considereu pertinent. La interposició de recursos, però, no suspendrà per si sola l'execució de l'acte impugnat.

 

Castelldefels, 20 de març de 2024

 

Manuel Reyes López

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20036 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto de modificación de la movilidad vial de la avenida de La Pineda entre la avenida de La Constitució y el paseo de El Pitort.","published_date":"2024-04-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"20036"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Castelldefels,DOGC,DOGC 2024 nº 9136 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-05/20036-anuncio-aprobacion-definitiva-proyecto-modificacion-movilidad-vial-avenida-pineda-avenida-constitucio-paseo-pitort https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.