ANUNCIO sobre aprobación de la oferta pública de empleo, ejercicio 2024.

Per acord de Ple de dia 21 de març de 2024, s'ha aprovat l'Oferta Pública d'Ocupació del Consell Comarcal de les Garrigues, per a l'any 2024, que inclou les següents places:

 

PERSONAL LABORAL:

 

DENOMINACIÓ

DOTACIÓ CLASSIFICACIÓ ESTATUS FORMACIÓ ESPECÍFICA FORMA PROVISIÓ JORNADA

 

  GRUP ESCALA SUBESCALA  

Enginyer/a

1

A1

 

 

Laboral

Enginyer

Concurs-oposició

100

Psicòleg/a SEAIA

1

A1

 

 

Laboral

Psicologia

Concurs-oposició

100

Psicòleg/a SEAIA i EBAS 1 A1     Laboral Psicologia Concurs-oposició

100

Tècnic/a arxiu comarcal

1

A2

 

 

Laboral

Títol universitari de Grau o Diplomatura

Concurs-oposició

100

Educador/a social EBAS

1

A2

 

 

Laboral

Educació social

Concurs-oposició

100

Tècnics/ques joventut

2

A2

 

 

Laboral

Títol universitari de Grau o Diplomatura

Concurs-oposició

100

 

 

PERSONAL FUNCIONARI:

 

DENOMINACIÓ DOTACIÓ CLASSIFICACIÓ   ESTATUS FORMACIÓ ESPECÍFICA FORMA PROVISIÓ   JORNADA
    GRUP ESCALA SUBESCALA  

Auxiliar administratiu/va

1 C2

 

 

funcionari

Títol de l'ESO Concurs-oposició 100

 

 

Contra aquest acord, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar recurs de reposició potestatiu davant el mateix òrgan que ha dictat l'acte administratiu, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de rebre aquesta notificació, tal i com determina l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Alternativament, es pot interposar directament recurs davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Lleida, o del de la circumscripció corresponent al domicili de la persona demandant en el termini de dos mesos comptats des del dia següent al de la publicació d'aquest anunci, d'acord amb el previst a  46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciosoadministrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no es podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci.

 

Les Borges Blanques, 25 de març de 2024

 

Antoni Villas Miranda

President

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19964 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de la oferta pública de empleo, ejercicio 2024.","published_date":"2024-04-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"19964"} catalunya administración local,Consejo Comarcal de Les Garrigues,DOGC,DOGC 2024 nº 9135 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-04/19964-anuncio-aprobacion-oferta-publica-empleo-ejercicio-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.