ANUNCIO relativo a dos plazas vacantes de técnico/a superior de la escala de administración especial, subescala técnicos/as superiores, adscritos/as a los puestos de técnicos/as superiores de deportes (exp. 6/2024/SELECBASES).

El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, amb CVE 202410053558, del dia 25 de març de 2024, publica íntegrament les bases específiques, aprovades a la Junta de Govern Local en sessió del dia 12 de març de 2024, que han de regir el procés selectiu per al nomenament de personal funcionari de carrera per a l'Ajuntament de Montcada i Reixac, per l'existència de dues places vacants de Tècnic/a Superior de l'Escala d'Administració Especial, Subescala Tècnics/ques Superiors, adscrits/es als llocs de Tècnics/ques Superiors d´Esports, grup de classificació A1, pel sistema de concurs oposició lliure i amb constitució de borsa.

El termini per prendre part en aquest procés selectiu, serà de 20 dies naturals comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

Montcada i Reixac, 25 de març de 2024

 

Bartolomé Egea Sabaté

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19941 {"title":"ANUNCIO relativo a dos plazas vacantes de técnico\/a superior de la escala de administración especial, subescala técnicos\/as superiores, adscritos\/as a los puestos de técnicos\/as superiores de deportes (exp. 6\/2024\/SELECBASES).","published_date":"2024-04-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"19941"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Montcada i Reixac,DOGC,DOGC 2024 nº 9135 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-04/19941-anuncio-relativo-dos-plazas-vacantes-tecnico-superior-escala-administracion-especial-subescala-tecnicos-as-superiores-adscritos-as-puestos-tecnicos-as-superiores-deportes-exp-6-2024-selecbases https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.