EDICTO sobre aprobación de la convocatoria y las bases específicas de las 24 Jornadas Científicas y Tecnológicas de Bachillerato de L'Hospitalet de Llobregat.

La Junta de Govern Local, en sessió AJT/JGL/10/2024 de 14 de març de 2024 va acordar entre d'altres assumptes, l'aprovació de la convocatòria i les Bases específiques de les 24ènes Jornades Científiques i Tecnològiques de Batxillerat de l'Hospitalet

L'acord que incorpora el text íntegre de les Bases, ha estat publicat en el BOPB de data 26 de març de 2024, i s'exposa al públic per un període de vint dies hàbils, a comptar a partir de l'endemà de la seva publicació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, de conformitat amb allò disposat a l'article 83 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques; de l'article 52.2 de la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i procediment de les administracions públiques de Catalunya, i de l'article 124.2 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals.

L'acord i el text de les Bases es poden consultar en el Tauler d'Anuncis de l'Ajuntament de L'Hospitalet; així com en la pagina web municipal Concurs 'Jornades Científiques i Tecnològiques de Batxillerat de l'Hospitalet de Llobregat' , en compliment de l'article 10.1.c) de la Llei 19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés la informació pública

 

L'Hospitalet de Llobregat, 26 de març de 2024

 

David Quirós Brito

Tinent d'Alcaldia, titular de l'Àrea de Serveis a les Persones

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19931 {"title":"EDICTO sobre aprobación de la convocatoria y las bases específicas de las 24 Jornadas Científicas y Tecnológicas de Bachillerato de L'Hospitalet de Llobregat.","published_date":"2024-04-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"19931"} catalunya administración local,Ayuntamiento de L'Hospitalet de Llobregat,DOGC,DOGC 2024 nº 9135 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-04/19931-edicto-aprobacion-convocatoria-bases-especificas-24-jornadas-cientificas-tecnologicas-bachillerato-hospitalet-llobregat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.