ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación de la oferta pública de empleo para el año 2024.

Mitjançant el Decret d'Alcaldia núm. 2024-0348 del 28 de març, es va aprovar l'Oferta pública d'ocupació corresponent a l'any 2024, segons segueix:

 

PERSONAL FUNCIONARI

 

Denominació de la plaça

Grup / Subgrup

Escala

Subes-cala

Classe / Categoria

Torn

Sistema selectiu

Núm. vacants

Tècnic/a d'Administració General

A1

Administració General

Tècnica

Superior

Promoció interna

C-O

1

Tècnic/a Mitjà/na d'Intervenció

A2

Administració General

Tècnica

Mitjana

Promoció interna

C-O

1

Tècnic/a Mitjà/na de Cultura

A2

Administració General

Tècnica

Mitjana

Promoció interna

C-O

1

Administratiu/va

C1

Administració General

Administrativa

-

Promoció interna

C-O

4

Administratiu/va

C1

Administració General

Administrativa

-

Lliure

C-O

1

 

 

PERSONAL LABORAL

 

Denominació de la plaça

Grup / Subgrup assimilat

Torn

Sistema selectiu

Núm. vacants

Tècnic/a Mitjà/na d'Arxiu i Biblioteca

A2

Lliure

C-O

1

Tècnic/a d'Educació Infantil

C1

Lliure

C-O

1

Peó de Neteja

AP

Lliure

C-O

2

 

 

En compliment de l'article 91 de la Llei 7/1985, del 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, l'article 70 del Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, del 30 d'octubre.

 

Contra la present Resolució, que posa fi a la via administrativa, pot interposar, alternativament, recurs de reposició potestatiu davant l'Alcaldessa de la Corporació, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà al de la publicació del present anunci, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, de l'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, o recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu de Tarragona o, a la seva elecció, el que correspongui al seu domicili, en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, del 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu, no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això, sense perjudici de què pugui interposar qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.

 

La Bisbal del Penedès, 28 de març de 2024

 

Agnès Ferré Cañellas

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19913 {"title":"ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación de la oferta pública de empleo para el año 2024.","published_date":"2024-04-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"19913"} catalunya administración local,Ayuntamiento de La Bisbal del Penedès,DOGC,DOGC 2024 nº 9135 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-04/19913-anuncio-se-hace-publica-aprobacion-oferta-publica-empleo-ano-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.