ANUNCIO sobre fusión de cooperativas.

D'acord amb el què preveu l'article 94 de la Llei 12/2015, del 9 de juliol, de cooperatives, es fa avinent que les respectives Assemblees Generals Extraordinàries de les cooperatives SERCONAL, SCCL i PROJECTES I CONSTRUCCIONS, SCCL, que van tenir lloc totes dues el dia 30 de desembre de 2023, van acordar vàlidament la fusió d'ambdues cooperatives, mitjançant l'absorció per SERCONAL, SCCL, de l'entitat PROJECTES I CONSTRUCCIONS, SCCL, i la consegüent dissolució sense liquidació d'aquesta, amb transmissió a la primera, en bloc, de tot el seu patrimoni a títol de successió universal en tots els seus drets i obligacions, establint la data d'31 de desembre de 2023, a partir de la qual les operacions efectuades per la cooperativa absorbida es considerarà realitzada a efectes comptables per la cooperativa absorbent.

Els socis i els creditors d'ambdues entitats tenen dret a obtenir el text íntegre de l'acord adoptat i del balanç de fusió.

En virtut del què preveu l'article 96 de la Llei 12/2015, del 9 de juliol de Cooperatives, els creditors de qualsevol de les entitats poden oposar-se a la fusió en els termes fixats a l'article esmentat.

 

La Fuliola, 30 de desembre de 2023

 

Per la cooperativa absorbent:

Jaume Sobrino Verdaguer

President

SERCONAL, SCCL

 

 

Per la cooperativa absorbida:

Jaume Sobrino Verdaguer

President

PROJECTES I CONSTRUCCIONS, SCCL

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19858 catalunya DOGC,DOGC 2024 nº 9134,Otros sujetos emisores,Serconal, SCCL https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-03/19858-anuncio-fusion-cooperativas https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.