ANUNCIO sobre transformación de la sociedad cooperativa catalana limitada en sociedad limitada.

En compliment de l'article 100.3 de la Llei 12/2015 del 9 de juliol de Cooperatives de Catalunya, en matèria de Transformació d'una Societat Cooperativa en un altre persona jurídica, es fa públic que els socis de Rectificats Alt Penedès S.C.C.L., el dia 5 de març del 2024, en Junta General Extraordinària van decidir per unanimitat la transformació de Societat Cooperativa Catalana Limitada en Societat Limitada, girant en lo successiu en Rectificats Alt Penedès S.L. Van decidir també aprovar el Balanç de transformació de la societat en data 29 de febrer del 2024, els nous Estatuts Socials adequats a la seva nova forma jurídica, l'adjudicació de participacions socials, i el cessament del consell rector i nomenament de l'Òrgan d'Administració. Es fa constar el dret que assisteix als socis i creditors de la societat que es transforma a obtenir el text íntegre dels acords adoptats i el balanç de transformació, així com el dret d'oposició, que correspon als creditors durant el termini d'un mes contant a partir de la publicació del últim anunci de transformació, segons estableixen els termes de l'article 100 de la Llei 12/2015 de Cooperatives de Catalunya.

 

Vilafranca del Penedès, 22 de març de 2024

 

Lino Zapata Madrid

President del Consell Rector

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19857 catalunya DOGC,DOGC 2024 nº 9134,Otros sujetos emisores,Rectificats Alt Penedès, SCCL https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-03/19857-anuncio-transformacion-sociedad-cooperativa-catalana-limitada-sociedad-limitada https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.