ANUNCIO relativo a la convocatoria para la selección de un/a técnico/a de medio ambiente especializado/a en residuos municipales en ejecución de un programa temporal y creación de una bolsa de trabajo.

Aprovació de la convocatòria del procés selectiu per a la selecció d'un/a Tècnic/a de Medi Ambient especialitzat en residus municipals en execució d'un programa caràcter temporal, grup A - subgrup A2, com a personal funcionari interí / personal laboral temporal, i creació d'una borsa de treball de Tècnic/a de Medi Ambient per a cobrir necessitats de caràcter temporal del Consell Comarcal i del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental.

 

La Comissió Permanent, en sessió ordinària celebrada el dia 22 de març de 2024, va prendre entre d'altres, l'acord número 26/2024 que copiat literalment diu així:

 

"Primer.- Aprovar la convocatòria, publicació i les bases selectives reguladores del procés selectiu d'un/a Tècnic/a de Medi Ambient especialitzat en residus municipals en execució d'un programa de caràcter temporal, del Grup A - Subgrup A2, com a personal funcionari interí / personal laboral temporal, i creació d'una borsa de treball del perfil professional de Tècnic/a Medi Ambient per cobrir necessitats actuals i futures urgents i sobrevingudes, així com possibles vacants temporals i substitucions que es puguin produir en el Consell Comarcal i del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental.

 

Segon.- Publicar les bases íntegres al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, així com a la seu electrònica del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

 

Tercer.- Comunicar aquests acords als representants sindicals."

 

Contra la convocatòria i les seves bases, que esgoten la via administrativa, les persones interessades podran interposar recurs de reposició en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la data de finalització del període d'informació pública davant la Comissió Permanent del CCVOC, previ al contenciós administratiu en el termini de dos mesos davant el Jutjat Contenciós Administratiu Barcelona, a partir del dia següent al de publicació del seu anunci en el Butlletí Oficial de la Província (article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, Reguladora de la Jurisdicció Contenciós Administrativa).

 

Terrassa, 25 de març de 2024

 

Ignasi Giménez Renom

President

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19842 {"title":"ANUNCIO relativo a la convocatoria para la selección de un\/a técnico\/a de medio ambiente especializado\/a en residuos municipales en ejecución de un programa temporal y creación de una bolsa de trabajo.","published_date":"2024-04-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"19842"} catalunya administración local,Consejo Comarcal de El Vallès Occidental,DOGC,DOGC 2024 nº 9134 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-03/19842-anuncio-relativo-convocatoria-seleccion-tecnico-medio-ambiente-especializado-residuos-municipales-ejecucion-programa-temporal-creacion-bolsa-trabajo https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.