ANUNCIO sobre aprobación inicial de las bases reguladoras de la convocatoria para el otorgamiento de ayudas individuales de comedor escolar para el alumnado de enseñanzas obligatorias y de educación infantil para el curso 2024-2025.

En sessió de data 18 de març de 2024, el Ple del Consell Comarcal del Moianès, va aprovar inicialment les bases reguladores de la convocatòria per a l'atorgament d'ajuts individuals de menjador escolar adreçats a alumnat d'ensenyaments obligatoris i d'educació infantil escolaritzats en centres educatius sufragats amb fons públics per al curs 2024-2025.

S'exposa al públic l'anunci de les Bases durant el període de vint dies hàbils, mitjançant la seva publicació al Butlletí Oficial de la Província, en el tauler i a la pàgina web del Consell Comarcal, d'acord amb allò que estableix l'apartat 2 de l'article 124 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'Obres, Activitats i Serveis dels ens locals de Catalunya i una ressenya al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Així mateix, si transcorregut el termini assenyalat no es presenten al·legacions, les bases quedaran definitivament aprovades. En cas contrari, caldrà acordar si s'estimen o no les al·legacions.

En data 26 de març de 2024, s'han publicat íntegrament les bases reguladores de l'esmentada convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona CVE 202410059878, al tauler d'anuncis electrònic:

https://tauler.seu.cat/pagDetall.do?idEdicte=488057&idens=8104240003

i a la web del Consell Comarcal:

https://www.ccmoianes.cat/actualitat/expedients-a-exposicio-publica/

La resta d'anuncis d'aquesta convocatòria es faran públics únicament en el tauler d'anuncis electrònic i a la web del Consell Comarcal.

 

Moià, 26 de març de 2024

 

Marta Purtí Paradell

Gerenta

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19840 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial de las bases reguladoras de la convocatoria para el otorgamiento de ayudas individuales de comedor escolar para el alumnado de enseñanzas obligatorias y de educación infantil para el curso 2024-2025.","published_date":"2024-04-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"19840"} catalunya administración local,Consejo Comarcal de El Moianès,DOGC,DOGC 2024 nº 9134 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-03/19840-anuncio-aprobacion-inicial-bases-reguladoras-convocatoria-otorgamiento-ayudas-individuales-comedor-escolar-alumnado-ensenanzas-obligatorias-educacion-infantil-curso-2024-2025 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.