EDICTO sobre aprobación inicial del Proyecto básico y ejecutivo del camino de La Noguera, entre La Bòria y el inicio del camino.

La Junta de Govern Local, en sessió ordinària de data 27 de març de 2024, ha aprovat inicialment el "Projecte bàsic i executiu del Camí de la Noguera, entre la Bòria i l'inici del camí" a Sant Quintí de Mediona, redactat per l'arquitecta Sra. Rosa Escala Moyés, amb un pressupost global de licitació de 155.887,04 euros (PEC: 128.832,26 euros. IVA: 27.054,78 euros). Així mateix, s'ha procedit a declarar la urgència en la tramitació de l'expedient, atès que hi concorren raons d'interès públic que així ho requereixen, en tractar-se d'una obra cofinançada pel Servei Català de Trànsit de la Generalitat de Catalunya, amb uns terminis màxims d'execució de les actuacions, i que no permeten la seva tramitació ordinària. Finalment, s'ha acordat condicionar suspensivament l'aprovació definitiva del projecte a l'obtenció i/o adquisició, per part de l'Ajuntament de Sant Quintí de Mediona i sobre les finques de propietat privada afectades per l'actuació i relacionades en el projecte, de la seva titularitat, i/o drets reals i/o autoritzacions altres que atorguin títol suficient a l'ens local per a l'execució i materialització del projecte, prèvia tramitació dels expedients administratius corresponents.

En compliment del que estableix l'article 37 del Decret 179/95, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, en matèria d'aprovació de projectes d'obres locals, i l'article 33 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, quant a la tramitació d'urgència, es sotmet l'acord a informació pública pel termini de 15 dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la darrera publicació de l'anunci al BOPB, DOGC i tauler d'edictes electrònic de la Corporació, a fi i efecte que es pugui examinar el projecte i formular les al·legacions que s'escaiguin.

 

Sant Quintí de Mediona, 27 de març de 2024

 

Bernat Catasús Mora

Alcalde president

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19834 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial del Proyecto básico y ejecutivo del camino de La Noguera, entre La Bòria y el inicio del camino.","published_date":"2024-04-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"19834"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Quintí de Mediona,DOGC,DOGC 2024 nº 9134 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-03/19834-edicto-aprobacion-inicial-proyecto-basico-ejecutivo-camino-noguera-boria-inicio-camino https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.