ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación definitiva de la Ordenanza municipal reguladora de las medidas aplicables al abastecimiento de agua potable y usos del agua en situación de sequía.

En no haver-se presentat al·legacions ni reclamacions durant el termini d'exposició al públic, ha quedat automàticament elevat a definitiu l'acord plenari inicial de data 18 de desembre de 2023, aprovatori de l'Ordenança municipal reguladora de les mesures aplicables a l'abastament d'aigua potable i als usos de l'aigua en situació de sequera.

En compliment d'allò previst en l'article 178 del text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya aprovat pel Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, i l'article 66 del Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals aprovat pel Decret 179/1995, de 13 de juny, es fa públic, per al seu coneixement general.

El text íntegre de l'Ordenança s'ha publicat en el Butlletí Oficial de la Província de Girona núm. 55, de data 18 de març de 2024 i al Portal de Transparència de l'Ajuntament https://caldesdemalavella.eadministracio.cat/transparency/0991d02a-e261-4aa4-92ea-9ba5a684550b/

 

Contra el present Acord es podrà interposar pels interessats un recurs contenciós-administratiu, davant la Sala del Contenciós-Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos comptats a partir del dia següent al de la publicació d'aquest anunci, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa.

 

Caldes de Malavella, 20 de març de 2024

 

Salvador Balliu i Torroella

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19807 catalunya administración local,Ayuntamiento de Caldes de Malavella,DOGC,DOGC 2024 nº 9134 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-03/19807-anuncio-se-hace-publica-aprobacion-definitiva-ordenanza-municipal-reguladora-medidas-aplicables-abastecimiento-agua-potable-usos-agua-situacion-sequia https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.