EDICTO sobre aprobación inicial y exposición pública de la modificación del Plan estratégico de subvenciones de la Paeria de Balaguer para el período 2024-2025 (exp. 109/2024).

En data 21 de març de 2024, el Ple ordinari de la Paeria de Balaguer va aprovar inicialment la modificació del Pla Estratègic de Subvencions de la Paeria de Balaguer per al període 2024-2025, en els termes que consten en l'expedient.

 

Tràmit

Es sotmet a informació pública aquest acord, pel termini de vint dies hàbils, a fi que es puguin presentar al·legacions, reclamacions o suggeriments, mitjançant la inserció dels anuncis corresponents al Butlletí Oficial de la Província de Lleida, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament, el termini d'informació pública del qual començarà l'endemà de la darrera de les publicacions oficials esmentades.

L'expedient es podrà consultar en el Departament de Secretaria de la Paeria de Balaguer, Plaça Mercadal, 1, en horari de dilluns a divendres hàbils de 8.00 a 15.00 hores i en la web de la Paeria de Balaguer (www.balaguer.cat).

El Pla s'entendrà definitivament aprovat si no es formula cap al·legació ni reclamació durant el període d'informació pública, sense perjudici de la necessitat de dictar una resolució de la Presidència constatant l'aprovació definitiva automàtica.

 

Recursos

Contra el present acte no es pot interposar cap tipus de recurs perquè es tracta d'un acte de tràmit no qualificat.

 

Balaguer, 25 de març de 2024

 

Lorena González Dios

Paera en cap

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19804 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial y exposición pública de la modificación del Plan estratégico de subvenciones de la Paeria de Balaguer para el período 2024-2025 (exp. 109\/2024).","published_date":"2024-04-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"19804"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Balaguer,DOGC,DOGC 2024 nº 9134 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-03/19804-edicto-aprobacion-inicial-exposicion-publica-modificacion-plan-estrategico-subvenciones-paeria-balaguer-periodo-2024-2025-exp-109-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.