ANUNCIO por el que se somete a información pública la aprobación de la ratificación de la modificación de los estatutos del Consorcio Teledigital Granollers (VOTV) (exp. SP 7793/23 General 6571/23).

El Ple de l'Ajuntament de La Roca del Vallès, en sessió de 14 de març de 2024, va aprovar per unanimitat el següent acord

 

"PRIMER.- APROVAR inicialment la modificació dels Estatuts del Consorci per a la gestió de la televisió digital local de la demarcació de Granollers així com el Reglament d'Organització i Funcionament del Servei Públic Audiovisual del Consorci, segons els fets i fonaments de dret invocats.

 

SEGON.- SOTMETRE l'acord primer al tràmit d'informació pública mitjançant la publicació en el taulell d'edictes de l'Ajuntament de la Roca del Vallès, en el BOP i en el DOGC pel termini de 30 dies establert en l'art. 160.1 en relació a l'art. 313.3 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'Obres, activitats i Serveis dels ens locals, per tal que qualsevol interessat pugui formular al·legacions, suggeriments, esmenes que es creguin convenients, etc. ...

Transcorregut aquest termini sense haver-se produït cap reclamació ni al·legació a aquest acord, s'entendrà que el text modificat dels Estatuts del Consorci i de l'esmentat Reglament, s'entendrà aprovat definitivament.

 

TERCER.- NOTIFICAR aquest acord al Consorci Teledigital Granollers."

 

La Roca del Vallès, 21 de març de 2024

 

Marta Pujol Armengol

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19727 {"title":"ANUNCIO por el que se somete a información pública la aprobación de la ratificación de la modificación de los estatutos del Consorcio Teledigital Granollers (VOTV) (exp. SP 7793\/23 General 6571\/23).","published_date":"2024-04-02","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"19727"} catalunya administración local,Ayuntamiento de La Roca del Vallès,DOGC,DOGC 2024 nº 9133 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-02/19727-anuncio-se-somete-informacion-publica-aprobacion-ratificacion-modificacion-estatutos-consorcio-teledigital-granollers-votv-exp-sp-7793-23-general-6571-23 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.