ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la modificación de los Estatutos.

Havent estat sotmès a informació pública durant el termini de 30 dies hàbils l'acord adoptat pel Ple de la Corporació, actuant en funcions de Junta General de la Societat Anònima Municipal "Rojar Assistència Sòcio-Sanitària, S.A.", en sessió celebrada el 21 de desembre de 2023, relatiu a la modificació de l'article 2 dels estatuts socials, sense que s'hagi formulat cap al·legació o reclamació, s'entén elevat a definitiu l'esmentat acord, procedint-se a la publicació íntegra dels articles modificats, de conformitat amb el que disposa l'article 212 en relació al 201 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals:

 

"ARTICLE 2.- Objecte.

Constitueix l'objecte social de Rojar Assistència Sòcio - Sanitària, la prestació i gestió dels serveis socio-sanitaris, educatius i de residències assistencials en tots els seus aspectes, així com la realització de les activitats prèvies perquè aquests serveis puguin posar-se en funcionament i el servei de càtering, menjar a domicili i serveis de neteja.

Aquestes activitats podran ser realitzades per la societat, ja directament, ja indirectament, fins i tot mitjançant la titularitat d'accions o participacions en societats, empreses, agrupacions, unions o qualsevol altra mena d'associacions admeses en dret.

Aquesta entitat tindrà la consideració de mitjà propi i servei tècnic de l'Ajuntament d'Ascó, el qual li podrà fer encàrrecs de gestió i execució d'obres, de serveis i d'adquisició de subministraments, així com adjudicar-li contractes, en relació a les activitats compreses dins del seu objecte social, a l'empara del disposat als articles 6.3 i 32 i 33 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic.

Aquests encàrrecs seran d'execució d'acord amb les instruccions fixades unilateralment per l'Ajuntament d'Ascó, el qual fixarà també la corresponent retribució i, en conseqüència, no podrà participar en cap licitació pública convocada per aquest Ajuntament, sens perjudici del fet que, quan no concorri cap licitador, pugui encarregar-se-li l'execució de la prestació objecte d'aquestes licitacions. L'encàrrec de gestió i de funcions en cap cas suposarà la cessió de la competència ni dels elements substantius del seu exercici, i correspondrà a l'òrgan competent de l'entitat l'adopció dels actes definitius o complementaris que donin suport o en els quals s'integri la concreta activitat objecte de l'encàrrec."

 

Ascó, 20 de març de 2024

 

El president

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19635 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la modificación de los Estatutos.","published_date":"2024-03-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"19635"} catalunya administración local,DOGC,DOGC 2024 nº 9132,Rojar Assistència Sòcio-Sanitària, SA https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-28/19635-anuncio-aprobacion-definitiva-modificacion-estatutos https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.