ANUNCIO sobre aprobación de las bases y la convocatoria del proceso selectivo de un/a jefe/a de grupo adscrita al servicio de vivienda.

La Junta de Govern Local celebrada el dia 19 de març de 2024 ha adoptat, entre d'altres, l'acord següent:

 

Primer.- Aprovar les bases i la convocatòria per a realitzar procés selectiu per la cobertura interina, fins la provisió reglamentària, d'una plaça de Cap de Grup adscrita al servei d'Habitatge, de la plantilla de personal laboral d'aquest Ajuntament, mitjançant el sistema de concurs-oposició, i la constitució d'una borsa de treball per a cobrir possibles eventualitats temporals sobrevingudes, baixes mèdiques, vacants, etc.

 

 

BASES REGULADORES DEL PROCÉS SELECTIU PER LA COBERTURA INTERINA d'UNA PLAÇA DE CAP DE GRUP D'HABITATGE

 

1. Objecte de la convocatòria

Aquestes bases tenen per objecte la regulació del procés de selecció per la cobertura interina, fins la provisió reglamentària, d'una plaça de Cap de Grup d'Habitatge, de la plantilla de personal laboral d'aquest Ajuntament, mitjançant el sistema de concurs-oposició, i la constitució d'una borsa de treball per a cobrir possibles eventualitats temporals sobrevingudes, baixes mèdiques, vacants, etc.

 

Plantilla de personal laboral.

Denominació : Cap de Grup

Grup: C, subgrup C1. Complement de Destinació 17

Adscripció orgànica: Habitatge

Tipologia de jornada: Jornada completa.

Nombre de places: 1 (referència 50144).

Sistema de selecció: Concurs oposició.

 

Les retribucions a percebre seran les que corresponguin en el moment de cobrir la necessitat, segons la plaça i la categoria professional i les retribucions vigents a l'Ajuntament.

Les funcions del lloc de treball a proveir consistiran en:

- Executar, coordinar, distribuir i supervisar els treballs de manteniment i determinades obres atenent les indicacions dels tècnics i controlant el personal al seu càrrec.

- Programa els treballs del personal que composa l'equip del Programa de Rehabilitació d'Habitatges amb Finalitat Social (manteniment i obres en habitatges), incloent la distribució de material i eines necessàries per a la seva execució.
- Coordina i distribueix l'assignació de tasques de manteniment en habitatges del personal al seu càrrec.

- Executa, supervisa i fa el seguiment dels treballs a realitzar del personal al seu càrrec i informa de les incidències i anomalies que es produeixin, proposant solucions i millores en el servei, mitjans, eines, etc.

- Supervisa, si s'escau, les empreses de contractació externa que porten a terme alguna actuació relativa a l'equip de manteniment i obres en habitatges.

- Realitza la revisió i inspecció dels treballs de manteniment i determinades obres en base a l'aprofitament del temps i dels recursos humans i materials destinat als mateixos.

- Resol dubtes i incidències en el desenvolupament de les feines relatives al manteniment en habitatges.

- Realitza visites per analitzar l'evolució de les tasques del seu equip.
- Organitza i elabora estadístiques, indicadors i informes que reflecteixin l'estat de les tasques i l'acompliment dels objectius.

- Controla el personal al seu càrrec (puntualitat, assistència, faltes, absències, etc.), així com els fulls i comunicats de treball.

- Col·laborar a realitzar la gestió econòmica i pressupostària del material i les obres de l'equip de manteniment i obres.

- Realitza els tràmits per sol·licitar i efectuar les compres necessàries de productes, materials i estris, i mantenir les relacions amb els proveïdors, si s'escau.

- Col·labora a controlar i fer el seguiment de l'aplicació pressupostària adjudicada i determina possibles desviacions, i proposa ampliacions o modificacions de crèdit.

- S'encarrega de la supervisió del material emprat per l'equip de manteniment i obres i vetlla perquè disposin d'aquell necessari pel desenvolupament de les tasques assignades.

- Elabora informes econòmics i propostes pressupostàries de les tasques i actuacions de l'equip de manteniment i obres, estat de conservació d'actius municipals, producció mensual, contractació de serveis i subministraments, etc.

- Supervisa i controla les factures i albarans derivats de l'activitat del personal al seu càrrec.

- Consulta i cerca diferents alternatives pressupostàries amb els proveïdors.

- Assessorar a la Corporació en general proporcionant la informació sobre temes propis de l'equip de manteniment i obres en habitatges.

- Assessora la Corporació proporcionant la informació sobre temes propis de l'equip de manteniment i obres en habitatges procurant un sentit global d'actuació i coherent amb les capacitats i possibilitats de la Corporació i els seus recursos.

- Proposa als seus superiors les modificacions en l'orientació i directrius que calguin per millorar les actuacions del seu equip de manteniment i obres en habitatges.

- Assisteix a les diverses reunions transversals convocades per tal de coordinar-se amb els altres departaments de la Corporació.

- Prepara informes sobre el funcionament de l'equip de manteniment i obres en habitatges i les actuacions realitzades i elabora les propostes per millorar la gestió.

- Responsabilitzar-se de tots aquells temes de seguretat i salut relatives a l'equip de manteniment i obres en habitatges.

- Compleix i fa complir la normativa existent en quant a què el treballador vetlli per la seva pròpia seguretat en el lloc de treball i en relació a les tasques que desenvolupa, així com tenir cura de que les condicions de seguretat i salut del lloc de treball (condicions de treball, maquinària, eines, equips de protecció, senyalització, etc.) siguin les apropiades.

- Fa complir les normes sobre seguretat i higiene en el treball i garanteix la seguretat dels treballs i obres, informant sobre el seu estat, inici i finalització.

- I, en general, qualsevol altra tasca similar o anàloga a les anteriors que li sigui atribuïda.

 

2. Requisits de participació

Els i les aspirants hauran de reunir, amb referència a la data de finalització del termini de presentació d'instàncies, els requisits següents:

a) Tenir la nacionalitat espanyola o la d'altres estats membres de la Unió Europea o la dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, sigui aplicable la lliure circulació de treballadors/ores. Igualment, hi poden participar, sigui quina sigui la seva nacionalitat, el/la cònjuge d'espanyol/a o de nacional d'altres estats membres de la Unió Europea, sempre que no estigui separat/ada de dret, i els/les seus/seves descendents i els/les descendents del/de la cònjuge, sempre que no estiguin separats/ades de dret, siguin menors de 21 anys o més grans d'aquesta edat dependents, d'acord amb el que disposa l'article 57 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic.

En tots els casos, quan finalitzi el procés, les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran d'acreditar documentalment la seva nacionalitat, o si s'escau, el vincle de parentiu amb el/la nacional en virtut del qual es presenten i, en el cas de descendents majors de 21 anys, el fet de viure al seu càrrec. Igualment, aquestes persones aspirants hauran de presentar declaració jurada o promesa feta pel/per la nacional, en la qual aquest/a manifesti fefaentment que no està separat/ada de dret del seu/de la seva cònjuge.

Així mateix podran prendre part en aquesta convocatòria les persones estrangeres amb residència legal a Espanya.

b) Haver complert els 16 anys d'edat i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa.

c) Posseir la capacitat funcional pel desenvolupament de les tasques.

d) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per accedir al cos o escala de funcionari, o per exercir funcions similars a les que desenvolupaven en el cas del personal laboral, del qual hagi estat separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d'un altre Estat, no ha de trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi en el seu Estat, en els mateixos termes per accedir a l'ocupació pública.

e) No patir cap malaltia ni estar afectat per cap impediment físic o psíquic que impossibiliti el normal exercici de les funcions pròpies de la categoria.

f) Acreditar que s'està en possessió de la titulació acadèmica de batxillerat, tècnic/a corresponent a formació professional de segon grau, tècnic/a corresponent a cicles formatius de grau superior o titulació equivalent que permeti l'accés a llocs de treball del subgrup C1.

g) Estar en possessió del certificat de nivell B1 de català de la Secretaria de Política Lingüística s equivalent.

h) Estar en possessió del carnet de conduir B

i) Els aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola ni la d'un país on l'espanyol sigui llengua oficial, han d'acreditar el coneixement del castellà mitjançant la realització d'una prova en què es comprovarà que posseeixen un nivell adient de comprensió i expressió oral i escrita d'aquesta llengua, en tot cas ajustat al contingut funcional del lloc de treball a desenvolupar. Aquesta prova es qualificarà com a apte o no apte. El contingut d'aquesta prova s'ha d'ajustar al que disposa el Reial decret 1137/2002, de 20 de juliol, pel qual s'estableixen diplomes acreditatius del coneixement de l'espanyol com a llengua estrangera.

Estaran exempts de fer aquesta prova els aspirants que acreditin els coneixements requerits de llengua castellana mitjançant un dels documents que s'indiquen a continuació:

- Certificat d'haver cursat l'educació primària, la secundària i el batxillerat a l'Estat espanyol.

- Diploma d'espanyol (nivell B2, C2 o equivalent) que estableix el Reial decret 1137/2002, de 31 d'octubre, o equivalent, o certificació acadèmica que acrediti haver superat totes les proves dirigides a l'obtenció d'aquest títol.

- Certificat d'aptitud de castellà per a estrangers expedit per les escoles oficials d'idiomes.

També quedaran exempts els aspirants que acreditin haver cursat en llengua castellana els estudis conduents a obtenir la titulació exigida com a requisit d'accés en el procés selectiu.

j) Abonament dels drets d'examen de conformitat amb el que estableix l'Ordenança Fiscal núm. 8. Taxa expedició de documents administratius (epígraf 8. Taxa per drets d'examen). Sent causa d'exclusió el fet de no satisfer els drets d'examen.

 

3. Presentació de sol·licituds i acreditació de mèrits

3.1 Documentació necessària per participar

Per participar a la convocatòria, totes les persones hauran de complimentar el document "Presentació de mèrits per a procés selectiu", (que es troba a la pàgina web de l'Ajuntament municipal: apartat Seu electrònica/ Tràmits i gestions/Catàleg de tràmits/Buscar: Presentació de mèrits per a procés selectiu ) i que requereix adjuntar la documentació acreditativa específica de requisits i mèrits:

a) Titulació acadèmica: Si es tracta d'un títol obtingut a l'estranger, cal que estigui homologat per part del Ministeri d'Educació, Política Social i Esports i que se'n presenti la corresponent traducció jurada.

b) Currículum vitae en el qual s'especifiqui, com a mínim, la informació següent:

- Dades personals i de contacte.

- La formació acadèmica reglada.

- La formació complementària, amb indicació del nombre d'hores lectives de cada curs o seminari.

- L'experiència laboral, amb indicació dels diversos càrrecs ocupats, temps durant el qual s'ocuparen i detall de les funcions desenvolupades.

- Els coneixements i certificats lingüístics.

c) DNI, NIE o passaport en vigor.

d) Carnet de conduir.

e) Justificant (còpia del document d'ingrés via bancària) d'haver satisfet els drets d'examen, d'acord amb els imports i requisits que consten a l'Ordenança fiscal corresponent de l'Ajuntament, en el moment del període de presentació de sol·licituds.

f) Documentació acreditativa de l'experiència laboral i de la formació complementària al·legades. Per exemple:

Pel que fa a l'experiència laboral, Informe de la Vida Laboral, emès per la Tresoreria General de la Seguretat Social junt amb qualsevol document que acrediti, d'una banda, el temps treballat, i de l'altra, la categoria professional i/o les funcions o projectes desenvolupats en cada lloc de treball: contractes de treball, nòmines, certificats de serveis prestats.

Pel que fa a la formació: titulacions o certificats formatius emesos pel centre corresponent.

g) Documentació acreditativa d'estar en possessió, si escau, del nivell B1 de català de la Secretaria de Política Lingüística, equivalent o superior, d'acord amb l'Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre (DOGC 5511), per la qual es refonen i s'actualitzen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística, modificada per l'Ordre VCP/233/2010, de 12 d'abril (DOGC 5610).

En cas de no presentar-se l'acreditació documental corresponent, caldrà realitzar la prova de coneixements de la llengua catalana.

L'experiència laboral o la formació que s'al·leguin en el procés però que no resultin acreditades mitjançant la documentació adient no seran objecte de valoració en la fase de concurs.

3.2 Lloc i termini de presentació de sol·licituds.

Els documents requerits tant per participar a la convocatòria es poden presentar a través de la seu electrònica de la web municipal, al registre de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès o bé mitjançant alguna de les altres formes previstes per l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú.

La convocatòria i les bases s'exposaran a la web municipal (www.vilafranca.org). Les sol·licituds per participar en la convocatòria s'han de presentar dins del termini improrrogable de quinze dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació de la present convocatòria al BOPB i al DOGC.

En el cas que no es presenti cap candidat/a s'ampliarà el termini de presentació d'instàncies mitjançant l'anunci corresponent.

 

4. Admissió de les persones aspirants i inici de les proves.

4.1 Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, l'òrgan competent aprovarà, mitjançant resolució, la llista provisional de persones admeses i excloses. La resolució, amb les llistes completes i certificades, es publicarà a la pàgina web de l'Ajuntament.

4.2 Les persones aspirants disposaran d'un termini de deu dies, comptats a partir de l'endemà de la publicació de la resolució esmentada, per a presentar possibles reclamacions adreçades a esmenar els defectes que pugui contenir la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses. Si les persones aspirants excloses no presenten esmena dels defectes que se'ls imputa, la seva sol·licitud s'arxivarà sense cap altre tràmit.

4.3 Transcorregut un termini no superior a un mes des de la finalització del termini anterior, la presidència de la corporació, o autoritat delegada, farà publica la resolució amb les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses, que serà objecte de publicació a la pàgina web. Si el termini conclou sense que s'hagi dictat resolució, les al·legacions s'entendran desestimades. En el cas de no presentar-se reclamacions es considerarà elevada a definitiva la llista provisional, sense necessitat de nova publicació.

4.4 Paral·lelament a la resolució prevista en el punt anterior, l'Ajuntament indicarà la data, hora i lloc de realització de la primera prova i detallarà els noms de les persones que formaran part de l'òrgan de selecció.

4.5 Una vegada iniciat el procés selectiu, els anuncis de la realització de les proves restants es publicaran a la pàgina web de l'Ajuntament.

4.6 Els errors materials, de fet i aritmètics en la publicació de les resolucions i anuncis es poden esmenar en qualsevol moment del procés.

4.7 Els aspirants hauran de comparèixer a les diferents proves proveïts del seu DNI o document anàleg d'identificació. La manca de presentació d'aquest document determinarà l'exclusió automàtica de l'aspirant del procediment selectiu.

 

5. Tribunal de Qualificació.

D'acord amb el que estableix l'article 60 EBEP, el tribunal qualificador és un òrgan col·legiat i la seva composició s'ha d'ajustar als principis d'imparcialitat i professionalitat dels seus membres. No poden formar part del tribunal el personal d'elecció o de designació política, els funcionaris interins ni el personal eventual. La composició nominal es publica conjuntament amb la resolució de llista definitiva d'admissió d'aspirants.

El tribunal qualificador d'aquest procés selectiu és compost pels membres següents:

Presidència: Cap d'Habitatge o persona en qui delegui.

Secretari: El Secretari de la Corporació o persona en qui delegui, amb veu i vot.

Vocals:

- El Tècnic Auxiliar d'Habitatge de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès o persona en qui delegui.

- Un empleat/ada públic/a amb habilitació professional adient a proposta de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

- La Cap del servei de Recursos Humans de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

El tribunal no pot constituir-se ni actuar sense l'assistència de mes de la meitat dels seus membres, ja siguin titulars o suplents, i les decisions s'han d'adoptar per majoria.

L'abstenció i la recusació dels membres dels tribunals o òrgans seleccionadors s'ha d'ajustar a allò que preveuen els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

L'òrgan pot disposar la incorporació a les seves tasques d'assessors especialistes per a totes o algunes de les proves.

El tribunal està facultat per resoldre els dubtes o les discrepàncies que s'originin durant el desenvolupament del procés de selecció.

 

6. Procediment de selecció.

El procediment de selecció serà el de concurs oposició i constarà de diverses fases d'acreditació de mèrits i capacitats de les persones aspirants: prova de coneixements de llengua catalana, prova de coneixements de llengua castellana, prova teòrica/pràctica, valoració de mèrits curriculars i entrevista. L'òrgan de selecció podrà realitzar les diferents proves en l'ordre que consideri pertinent, per tal de garantir el principi d'agilitat en la tramitació del procés selectiu.

 

6.1 Fase d'oposició

 

Prova teòrica / pràctica

Consistirà en la resolució escrita de preguntes tipus test i supòsits pràctics relacionats amb les funcions i competències pròpies d'un/a Cap de Grup, així com relacionats amb el temari indicat en l'annex 1. La puntuació màxima que es podrà obtenir serà de 20 punts i serà necessari obtenir un mínim de 10 punts per superar-la i poder prosseguir en el procés.

 

Prova de coneixements de llengua catalana

Aquesta prova consistirà en l'acreditació de coneixements de llengua catalana equivalents al nivell B1.

Queden exemptes les persones aspirants que acreditin, documentalment, estar en possessió del nivell de B1 de llengua catalana o superior, mitjançant la presentació del títol corresponent expedit per la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya o de títol equivalent. La qualificació de la prova serà d'apte o no apte. Les persones aspirants que siguin declarades no aptes quedaran eliminades del procés selectiu.

 

Prova de coneixements de llengua castellana

Aquesta prova consistirà en l'acreditació de coneixements de llengua castellana tant en l'expressió oral com en l'escrita. Aquesta prova serà obligatòria per a les persones aspirants que no tinguin nacionalitat espanyola i contindrà exercicis de comprensió lectora, de comprensió oral i d'expressió oral.

Tanmateix, queden exemptes d'efectuar la prova les persones aspirants que acreditin documentalment disposar de certificat conforme han cursat els estudis de primària, secundària i/o el batxillerat a l'Estat espanyol; el diploma superior d'espanyol com a llengua estrangera, que estableix el Reial Decret 862/1988, del 20 de juliol, modificat pel Reial Decret 1/1992, de 10 de gener, o la certificació acadèmica que acrediti que han superat totes les proves dirigides a obtenir-lo o el certificat d'aptitud en espanyol per a estrangers i/o estrangeres expedit per les escoles oficials d'idiomes.

La qualificació de la prova serà d'apte o no apte. Les persones aspirants que siguin declarades no aptes quedaran eliminades del procés selectiu.

 

6.2 Fase de concurs. Valoració curricular

Aquesta fase consistirà en la valoració dels mèrits al·legats i acreditats per les persones participants, que hagin superat la fase d'oposició, d'acord amb els criteris següents:

a) Per experiència professional (fins a 6 punts)

a.1) Per experiència professional a l'administració pública en llocs de treball de categoria similar i relacionats directament amb les funcions a desenvolupar: 1 punt per any sencer o fracció superior a 6 mesos.

a.2) Per experiència professional al sector privat en llocs de treball de categoria similar i relacionats directament amb les funcions a desenvolupar: 0,75 punts per any sencer o fracció superior a 6 mesos.

b) Per formació complementària (fins a 6 punts)

b.1) Per estar en possessió d'una titulació de nivell superior a l'exigida: 0,5 punts.

b.2) Per tenir un nivell de català superior a l' exigit: 0,5 punts.

b.3) Per cursos, seminaris o jornades relacionats amb algun dels següents coneixements (fins a un màxim de 2 punts):

- Ús i manteniment d'estris i maquinària.

- Obres, manteniments i acabats de construcció, pintura, fusteria i lampisteria.

- Manteniment d'edificis, equipaments i instal·lacions.

- Materials i tècniques d'execució.

- Transport i conducció de vehicles.

- Prevenció de riscos laborals.

- Tècniques de millora d'eficiència i gestió del temps.

- Violència masclista.

- Igualtat de gènere.

Només es valoraran les activitats formatives realitzades amb posterioritat a l'1 de gener de 2014. La valoració de cada curs es farà segons la durada d'aquest i d'acord amb l'escala següent:

- Jornades, seminaris i cursos inferiors a 10 hores: 0,05 punts.

- Cursos entre 10 i 24 hores: 0,10 punts.

- Cursos d'igual o major de 25 hores: 0,20 punts.

- Cursos d'igual o major de 50 hores: 0,30 punts.

- Cursos d'igual o major de 100 hores: 0,50 punts.

En el supòsit que no s'especifiqui la duració en hores, quedarà a criteri del tribunal la valoració o no del mèrit.

b.4)- Nivell Bàsic de Prevenció a la Construcció segons Conveni Col·lectiu.

Per estar en possessió: 2 punts.

b.5) Per tenir el certificat d'acreditació de competència en tecnologia de la informació i la comunicació, expedit per la Generalitat de Catalunya o equivalent:

- Nivell bàsic: 0,50 punts

- Nivell mitjà: 0,75 punts

- Nivell avançat: 1 punt

 

Entrevista

L'òrgan de selecció realitzarà una entrevista personal als aspirants que hagin superat la prova anterior, a fi de determinar i clarificar els valors professionals aportats que millor s'adeqüin a la plaça convocada. L'aspirant que no es presenti el dia i hora que sigui convocat per la realització de l'entrevista personal, restarà exclòs del procediment de selecció.

Aquesta prova no tindrà caràcter eliminatori i tindrà una puntuació de 0 a 2 punts. Si aquesta prova fos innecessària, en atenció als resultats obtinguts, el tribunal podrà decidir no realitzar-la.

 

7. Qualificació definitiva.

Per obtenir la puntuació final de cada candidat/a, se sumaran la totalitat dels punts obtinguts. El tribunal no podrà declarar que han superat el procés selectiu un nombre superior d'aspirants/es al de les places convocades.

 

8. Relació d'aprovats, presentació de documents i nomenament o contractació.

Un cop finalitzada la qualificació dels/ de les aspirants, l'òrgan de selecció publicarà la llista d'aprovats/ades, per ordre de puntuació, i l'elevarà a l'òrgan competent de la corporació, perquè formuli la corresponent proposta de contractació temporal fins provisió definitiva en el marc de l'oferta d'ocupació pública corresponent.

S'establirà un període de prova de dos mesos de durada. Aquest període s'interromprà en les situacions d'incapacitat temporal, risc durant l'embaràs, maternitat i adopció o acolliment, risc durant la lactància natural i permís del progenitor diferent de la mare biològica per naixement, guarda amb finalitats d'adopció , acolliment o adopció d'un fill o filla, que afectin a l'aspirant contractat. Durant aquest període l'Ajuntament podrà rescindir lliurement el contracte, si es detecta manca de la suficient capacitat, aptitud o actitud per a desenvolupar el lloc de treball.

El/la aspirant proposat presentarà davant el Servei de Recursos Humans de l'Ajuntament, dintre del termini de 20 dies naturals des que es faci pública la llista d'aprovats/ades, els documents acreditatius de les condicions de capacitat i requisits exigits a la base segona de la convocatòria. Llevat dels casos de força major, aquelles persones que dintre del termini indicat, no presentin la documentació, no podran ser contractades i s'anul·laran totes les seves actuacions, sense perjudici de tenir en compte la responsabilitat en què poguessin haver incorregut per falsedat en la instància. En aquest cas, l'òrgan competent formularà una proposta a favor del següent aspirant que, havent superat el concurs-oposició, hagi obtingut més puntuació i tingués accés a les places convocades com a conseqüència de l'esmentada anul·lació.

Resolta la convocatòria, es constituirà borsa de treball amb l'objectiu de cobrir, mitjançant nomenament interí o contractacions laborals temporals, possibles suplències del personal de plantilla i per a llocs de treball de característiques similars al que es convoca. Dita borsa l'integraran aquells aspirants que, tot i no haver estat proposats per a la contractació, hagin superat tots els exercicis del procés selectiu. Tindrà una validesa de tres anys.

L'òrgan competent al qual s'hagi elevat la proposta de candidats/ates formalitzarà per escrit el contracte en el termini d'un mes.

 

9. Règim de servei.

La persona aspirant que resulti guanyadora del concurs s'adscriurà al lloc de treball objecte de la convocatòria, amb les retribucions corresponents i amb les condicions descrites a la base primera.

 

10. Incidències.

El tribunal és competent per resoldre els dubtes que es presentin i per prendre els acords necessaris per aconseguir el bon ordre i el normal desenvolupament del procés selectiu, de conformitat amb aquestes bases i amb les disposicions de general aplicació.

 

11. Impugnacions.

Contra les resolucions definitives i els actes de tràmit dictats per l'Alcaldia-Presidència de l'Ajuntament o per l'òrgan municipal delegat, si aquests actes decideixen directament o indirectament els fons de l'assumpte, determinen la impossibilitat de continuar el procés de selecció, o produeixen indefensió o perjudici irreparable a drets i interessos legítims, les persones interessades podran interposar, d'acord amb l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú, potestativament, recurs de reposició en el termini d'un mes a comptar a partir de l'endemà de la seva publicació o notificació, o bé recurs contenciós administratiu d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1988, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos a comptar a partir de l'endemà de la seva publicació o notificació.

Contra les resolucions no definitives i els actes de tràmit del Tribunal de Selecció, si aquests últims no decideixen directament o indirectament el fons de l'assumpte, determinen la impossibilitat de continuar el procés selectiu, o produeixen indefensió o perjudici irreparable a drets i interessos legítims, les persones interessades podran interposar, en el termini d'un mes a comptar a partir de l'endemà de la seva publicació o notificació, recurs d'alçada davant l'Alcaldia-Presidència de la corporació o òrgan delegat.

Igualment les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

 

Vilafranca del Penedès, 19 de març de 2024

 

Lourdes Sánchez i López

Tinenta d'Alcalde de Serveis Generals

 

 

ANNEX I. Temari procés selectiu

 

1. Organització de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, àrees de gestió i principals serveis que presta cadascuna d'elles als ciutadans. Ple Municipal, Junta de Govern Local i Regidories, delegacions de competències.

2. Gestió i funcionament d'equips de manteniment.

3. Manteniment d'espais públics.

4. Manteniment d'instal·lacions.

5. Interpretació de plànols i esquemes.

6. Seguiment de projectes petits.

7. Organització d'equips de treball.

8. Coneixement dels recursos i professionals que intervenen en els processos constructius i de manteniment.

9. Tècniques de treballs de construcció.

10. Gestió d'estocs, material i organització de magatzems.

11. Prevenció de riscos laborals: coneixements mitjans de prevenció de riscos i seguretat i salut laboral.

12. Sistemes de prevenció de riscos.

13. Coneixements bàsics de contractació pública.

14. Ús de programes de gestió de feines de manteniment (fulls d'incidències, gestió de registres, GMAO, etc. ).

15. Ús de programes corporatius (gestors d'expedients, gestors de pressupostos, etc.).

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19630 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de las bases y la convocatoria del proceso selectivo de un\/a jefe\/a de grupo adscrita al servicio de vivienda.","published_date":"2024-03-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"19630"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Vilafranca del Penedès,DOGC,DOGC 2024 nº 9132 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-28/19630-anuncio-aprobacion-bases-convocatoria-proceso-selectivo-jefe-grupo-adscrita-servicio-vivienda https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.