ANUNCIO relativo a la convocatoria del proceso selectivo para la constitución de una bolsa de trabajo de la categoría de auxiliar de servicios de la Concejalía de Turismo, con carácter de urgencia.

Mitjançant decret d'alcaldia núm. 1093, de data 22 de març de 2024, s'ha aprovat la convocatòria i les bases reguladores del procés selectiu per a la creació d'una borsa de treball d'auxiliar de serveis, pel procediment de concurs de mèrits i entrevista, per a possibles contractacions temporals o suplències de personal laboral d'aquesta Corporació, i s'ha disposat que s'efectuïn amb caràcter d'urgència tots els tràmits necessaris per al seu desenvolupament.

Les bases específiques amb les condicions que regeixen aquesta convocatòria apareixen publicades íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT) de data 28 de març de 2024, inserció CVE 2024-2746.

El termini de presentació de les sol·licituds serà de 15 dies naturals a comptar de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), davant el Registre general de l'Ajuntament del Vendrell, a través del servei de la Seu electrònica i transparència Seu electrònica (seu-e.cat), i adjuntant el model normalitzat sol_convocatoria_personal.pdf (elvendrell.net) segons s'indica a les bases específiques de la convocatòria.

Les successives publicacions derivades del desenvolupament del procés selectiu, que es tramitarà amb caràcter d'urgència, es faran a la web municipal de l'Ajuntament del Vendrell dins l'enllaç Oferta d'ocupació pública (elvendrell.net)

La qual cosa es fa pública per a general coneixement.

 

El Vendrell, 25 de març de 2024

 

Kenneth Martínez Molina

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19627 {"title":"ANUNCIO relativo a la convocatoria del proceso selectivo para la constitución de una bolsa de trabajo de la categoría de auxiliar de servicios de la Concejalía de Turismo, con carácter de urgencia.","published_date":"2024-03-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"19627"} catalunya administración local,Ayuntamiento de El Vendrell,DOGC,DOGC 2024 nº 9132 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-28/19627-anuncio-relativo-convocatoria-proceso-selectivo-constitucion-bolsa-trabajo-categoria-auxiliar-servicios-concejalia-turismo-caracter-urgencia https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.