ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto de obras de mejora del camino viejo de El Collell (exp. X2024000026).

Per Decret d'alcaldia núm. 2024DECR000080 de 18 de març de 2023 s'ha aprovat definitivament el "Projecte de millora del camí vell del Collell" redactat per Josep Alemany i Masgrau, amb un pressupost de 108.558,32 euros, IVA inclòs.

Es publica l'acord d'aprovació definitiva en el BOP de Girona, en el DOGC i a l'e-tauler de la Corporació, d'acord amb allò establert en l'article 38 del DECRET 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals.

 

Contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar alternativament recurs de reposició potestatiu davant del mateix òrgan que va dictar l'acte, en el termini d'un mes a comptar des de la data de publicació de present Edicte, de conformitat amb el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques; o bé es pot interposar directament recurs contenciós administratiu davant del jutjat Contenciós Administratiu de Girona, en el termini de dos mesos, a comptar des del dia següent a la publicació del present edicte, de conformitat amb el que disposa l'article 46 de la llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció contenciosa-administrativa. Tot això sense perjudici de qualsevol altre recurs o acció que es consideri procedent.

 

Sant Miquel de Campmajor,  19 de març de 2024

 

Josep Oriol Serrà Madriles

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19617 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto de obras de mejora del camino viejo de El Collell (exp. X2024000026).","published_date":"2024-03-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"19617"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Miquel de Campmajor,DOGC,DOGC 2024 nº 9132 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-28/19617-anuncio-aprobacion-definitiva-proyecto-obras-mejora-camino-viejo-collell-exp-x2024000026 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.