ANUNCIO sobre exposición pública en el BOPB de las bases generales reguladoras del procedimiento de concesión de ayudas para el transporte escolar para alumnado de educación infantil y primaria.

Al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 18/03/2024 es van publicar les bases generals reguladores del procediment de concessió d'ajuts per al transport escolar per a alumnat d'educació infantil i primària de l'Ajuntament de Mataró, i es sotmetien a informació pública per un termini de vint dies hàbils a comptar a partir de l'endemà de l'expressada publicació per a la presentació d'al·legacions per les persones interessades, en compliment del previst a l'article 124.2 del decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals.

Les reclamacions i/o al·legacions es poden presentar dintre del termini esmentat anteriorment per via telemàtica per les entitats i les persones físiques, utilitzant la Seu Electrònica (https://seu.mataro.cat) o presencialment de forma exclusiva per a les persones físiques a les Oficines d'Atenció Ciutadana següents:

- Oficina Centre - Espai Mataró Connecta Plaça de la Muralla 21 - De dilluns a dijous de 9 a 18 h i divendres de 9 a 15 h

- Oficina Cerdanyola - Espai Mataró Connecta Passeig de Ramon Berenguer III, 74 - De dilluns a divendres de 9 a 15 h

- Oficina Rocafonda - Carrer de Josep Punsola, 47 - De dilluns a divendres de 9 a 15 h

En cas de no haver-hi cap reclamació i/o al·legació durant el termini indicat, les bases generals dels ajuts de transport quedaran aprovades de forma definitiva.

 

Mataró, 19 de març de 2024

 

Maria Beatriz Delgado Castro

Regidora delegada d'Educació, Formació Professional, Universitat i Esports

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19598 {"title":"ANUNCIO sobre exposición pública en el BOPB de las bases generales reguladoras del procedimiento de concesión de ayudas para el transporte escolar para alumnado de educación infantil y primaria.","published_date":"2024-03-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"19598"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Mataró,DOGC,DOGC 2024 nº 9132 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-28/19598-anuncio-exposicion-publica-bopb-bases-generales-reguladoras-procedimiento-concesion-ayudas-transporte-escolar-alumnado-educacion-infantil-primaria https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.