EDICTO relativo a la lista provisional de personas admitidas y excluidas del concurso-oposición para cubrir en propiedad dos plazas de ingeniero/a técnico/a.

D'acord amb allò que disposen les bases del procés de selecció per cobrir en propietat dues places d'enginyer/a tècnic/a de l'escala d'administració especial, subescala tècnica, grup A2, vacants a la vigent plantilla del personal funcionari de l'Ajuntament de Martorell, una vegada transcorregut el termini de presentació de sol·licituds, l'Alcaldia, en ús de les atribucions que té concedides per la legislació vigent:

 

Ha resolt:

 

" Primer. Aprovar la llista provisional de persones admeses i excloses del concurs oposició lliure per cobrir en propietat dues places d'enginyer/a tècnic/a de l'escala d'administració especial, subescala tècnica, grup A2, vacants a la vigent plantilla del personal funcionari de l'Ajuntament de Martorell, les següents persones aspirants:

 

ADMESOS/ES

 

COGNOMS I NOM

DNI

CATALÀ C1

DIAZ CABEZAS, VICTOR MANUEL

3987....

Ha de fer prova

GAONA MONTES, MIRIAM

....3292

Ha de fer prova

GARCIA RODRIGUEZ, RAUL

4696....

Exempt/a

LOPEZ SEGOVIA, SERGI

....0015

Ha de fer prova

MARTÍNEZ SOLÉ, SÒNIA

4710....

Exempt/a

MOLINA MORAL, ANTONIO

....2994

Exempt/a

NAVARRO RIVADEMAR, JOSÉ MARIA

2178....

Exempt/a

PEREZ TODOLI, MARCOS

....5537

Exempt/a

SENDRÓS VIÑAS, RICARD

7778....

Exempt/a

VALL BADIA, LAURA

....0077

Exempt/a

 

 

EXCLOSOS/ES

 

COGNOMS I NOM

DNI

CATALÀ C1

MOTIU D'EXCLUSIÓ

ACEBO DEL MONTE, NOEMI

2021....

Exempt/a

Manca pagament taxa- requisit no esmenable

 

 

La present relació passarà a definitiva, en cas que no es formulin reclamacions dins del termini de 10 dies hàbils des de la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). Si n'hi haguessin, seran estimades o desestimades, si s'escau, en una nova resolució per la qual s'aprova la llista definitiva, la qual es publicarà també al DOGC, així com al tauler d'anuncis físic i electrònic de l'Ajuntament.

 

Segon. D'acord amb la base setena, el Tribunal Qualificador quedarà constituït de la següent manera:

President titular: Sr. Rodrigo Alaminos Rodríguez, tècnic superior arquitecte de l'Ajuntament de Martorell.

President suplent: Sr. Alejandro Quintin Núñez, tècnic superior arquitecte de l'Ajuntament de Martorell.

Vocal titular: Sra. Cristina Benítez Vázquez, tècnica d'administració general de l'Ajuntament de Martorell.

Vocal suplent: Sra. Samanta Menéndez Planes, tècnica d'administració general de l'Ajuntament de Martorell.

Vocal titular: Sr. Enric Costa Lluch, tècnic superior enginyer de l'Ajuntament de Martorell.

Vocal suplent: Sr. José Daniel Alcalde Morón, arquitecte tècnic de l'Ajuntament de Martorell.

Vocal titular: Sr. Antoni Peralta Sánchez, enginyer tècnic industrial, proposat per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

Vocal suplent: Sr. Ivan Baños Guillén, enginyer tècnic industrial, proposat per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

Secretari titular: Sr. Jaume Tramunt Monsonet, secretari de l'Ajuntament de Martorell.

Secretari suplent: Sr. Marco A. Sabe Bernal, tècnic d'Administració General de l'Ajuntament de Martorell.

 

Tercer. El Tribunal Qualificador es constituirà el 25 d'abril de 2024 a les 8,45 h al Complex educatiu de Martorell, carrer de Josep Tarradellas, núm. 11. Seguidament realitzaran el primer exercici del procés de selecció corresponent a la prova de coneixements de la llengua catalana els aspirants que no acreditin estar en possessió del certificat del nivell C1.

 

Quart. Es convoca les persones aspirants admeses que han de realitzar la prova de coneixements de la llengua catalana el dia 25 d'abril de 2024 a les 9,00 h al Complex educatiu de Martorell, carrer de Josep Tarradellas, núm. 11, per dur a terme el primer exercici del procés de selecció.

 

Cinquè. Es convoca el Tribunal Qualificador i totes les persones aspirants admeses exemptes de realitzar la prova de català, així com, les que obtinguin la qualificació d'apte/a en la prova de coneixements de la llengua catalana, el dia 9 de maig de 2024 a les 9,00 h. a l'edifici del Círcol, plaça de la Vila, 19, a fi de dur a terme la primera part (qüestionari) del segon exercici, i les persones que ho superin, la segona part corresponent al cas pràctic.

Seguidament el Tribunal Qualificador durà a terme la fase de concurs de les persones aspirants que hagin superat la fase d'oposició.

 

Sisè. D'acord amb la resolució PRE/714/2024, de 7 de març de desembre, per la qual es dona publicitat al resultat del sorteig públic per determinar l'ordre d'actuació de les persones aspirants en els processos selectius de l'any 2024, l'ordre d'actuació s'iniciarà per les persones que el seu primer cognom comenci per la lletra "U".

 

Setè. Determinar que les persones aspirants hauran de venir el dia de la prova proveïts del DNI i bolígraf.

 

Vuitè. Disposar la publicació del present decret al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), així com al tauler d'anuncis físic i electrònic de l'Ajuntament, i web municipal.

 

Novè. La publicació d'aquesta resolució substitueix la notificació als interessats, de conformitat amb el que estableix l'article 45.1 b) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques."

 

Martorell, 21 de març de 2024

 

Xavier Fonollosa Comas

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19597 {"title":"EDICTO relativo a la lista provisional de personas admitidas y excluidas del concurso-oposición para cubrir en propiedad dos plazas de ingeniero\/a técnico\/a.","published_date":"2024-03-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"19597"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Martorell,DOGC,DOGC 2024 nº 9132 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-28/19597-edicto-relativo-lista-provisional-personas-admitidas-excluidas-concurso-oposicion-cubrir-propiedad-dos-plazas-ingeniero-tecnico-a https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.