ANUNCIO sobre modificación de los órganos de selección de los procesos selectivos de concurso-oposición libre CP06/2021 de dos técnicos/as de la escala de administración general, CP03/2020 de un/a técnico/a de grado medio de gestión especializada de servicios del territorio, CP10/2023 de dos técnicos/as de grado medio educadores/as sociales y CP02/2022-2023 de diez administrativos/as.

En data 21 de març de 2024, la quarta tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Manresa ha dictat la Resolució número 4839, que es transcriu a continuació:

 

"Antecedents:

Per Resolució número 1551, d'1 de febrer de 2024, es va aprovar la llista provisional de persones admeses i excloses així com els nomenaments dels membres dels òrgans de selecció dels processos selectius convocats per Resolució número 20350, de data 29 de novembre de 2023, per a la cobertura de diverses places en règim de funcionari de carrera, incloses a les Ofertes Públiques d'Ocupació corresponents als anys 2020, 2021, 2022 i 2023.

En relació als processos selectius de concurs-oposició lliure CP06/2021 de 2 tècnics/ques Escala d'Administració General, CP03/2020 d'1 tècnic/a de grau mitjà de gestió especialitzada de Serveis del Territori, CP10/2023 de 2 tècnics/ques de grau mitjà educadors/ores socials i CP02/2022-2023 de 10 administratius/ives s'ha de procedir a rectificar els òrgans de selecció per modificar alguns dels membres que, per diferents casuístiques, es troben impossibilitats d'assistir.

 

Consideracions legals:

La base 8ª de les bases reguladores dels processos selectius esmentats estableix la composició dels òrgans de selecció. 

En exercici de les competències que m'han estat conferides per la delegació efectuada per resolució de l'alcalde núm. 11378, de data 23 de juny de 2023, publicada al BOPB del dia 27 de juny de 2023.

 

Resolc:

 

Primer.- Pel procés selectiu de concurs-oposició lliure CP06/2021 de 2 tècnics/ques Escala d'Administració General, cal procedir a substituir les vocals designades per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya Marta Soriano Dalmau i Arantxa Valentín Vicente per Núria Horcajo Martínez i Milagros de Legorburu Martorell, designades pel mateix organisme com a vocals titular i suplent respectivament.

En virtut del canvi anterior, la composició de l'òrgan de selecció queda de la manera següent:

PRESIDENTA: * Senyora Marta Garcia Bernaus, cap de Servei d'Organització i Recursos Humans, com a titular i la senyora Montserrat Morros Martínez, cap de Secció jurídico administrativa de Seguretat Ciutadana, Emergències i Protecció Civil, com a suplent.

VOCALS: * Senyora Judit Camprubí Duocastella, cap de Secció de Gestió Urbanística, com a titular i la senyora Brígida Manau Vila, cap de Secció de Serveis Jurídics Centrals i de l'Oficina d'Intervenció i Impuls Administratiu de l'Activitat Econòmica, com a suplent.

* Senyor Jeroni Muñoz Soler, cap de Servei de Drets Socials, com a titular i la senyora Patrícia Batista Serarols, tècnica d'administració general, com a suplent.

* Senyor Jordi Rodríguez Fuentes, responsable d'assessorament al sector públic municipal, com a titular i la senyora Mireia Jimenez Segura, tècnica d'administració general, com a suplent.

* Senyora Núria Horcajo Martínez, tècnica designada per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, com a titular i la senyora Milagros de Legorburu Martorell, tècnica designada per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, com a suplent.

SECRETARI/ÀRIA: * Senyora Ester Cruz Serrallonga, cap de Secció de Selecció i Gestió de Personal, com a titular i el senyor Alfons Pérez Gómez, cap de Secció d'Organització, com a suplent.

 

Segon.- Pel procés selectiu de concurs-oposició lliure CP03/2020 d'1 tècnic/a de grau mitjà de gestió especialitzada de Serveis del Territori, cal procedir a substituir les vocals designades per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya Verònica Huguet Puig i Anna Arcalís Planas per Mariona de Planell Costa i Gil Salvans Muns, designats pel mateix organisme com a vocals titular i suplent respectivament.

En virtut del canvi anterior, la composició de l'òrgan de selecció queda de la manera següent:

PRESIDENT: * Senyor Ricard Torres Montagut, cap de Servei d'Urbanisme, com a titular i el senyor David Closes Nuñez, cap de Servei de Projectes Urbans i Infraestructures Territorials, com a suplent.

VOCALS: * Senyora Alba Canal Bosch, tècnica de grau mitjà del Servei del Territori, com a titular i el senyor Jordi Tomasa Morera, cap de Secció de Llicències d'Activitats, com a suplent.

* Senyora Lara Rivero Zamora, cap de Secció de Planejament i Habitatge, com a titular i la senyora Maria Dolors Perramon Fàbregas, arquitecta tècnica del Servei d'Urbanisme, com a suplent.

* Senyora Brígida Manau Vila, cap de Secció de Serveis Jurídics Centrals i de l'Oficina d'Intervenció i Impuls Administratiu de l'Activitat Econòmica, com a titular i la senyora Judit Camprubí Duocastella, cap de Secció de Gestió Urbanística, com a suplent.

* Senyora Mariona de Planell Costa, tècnica designada per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, com a titular i el senyor Gil Salvans Muns, tècnic designat per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, com a suplent.

SECRETARI/ÀRIA: * Senyora Ester Cruz Serrallonga, cap de Secció de Selecció i Gestió de Personal, com a titular i el senyor Alfons Pérez Gómez, cap de Secció d'Organització, com a suplent.

 

Tercer.- Pel procés selectiu de concurs-oposició lliure CP10/2023 de 2 tècnics/ques de grau mitjà educadors/ores socials, cal procedir a substituir la vocal suplent Anna Llopart Solé per Sandra Trullàs Francitorra.

En virtut del canvi anterior, la composició de l'òrgan de selecció queda de la manera següent:

PRESIDENTA: * Senyora Ester Cruz Serrallonga, cap de Secció de Selecció i Gestió de Personal, com a titular i la senyora Marta Garcia Bernaus, cap de Servei d'Organització i Recursos Humans, com a suplent.

VOCALS: * Senyor Jeroni Muñoz Soler, cap de Servei de Drets Socials, com a titular i la senyora Sandra Trullàs Francitorra, cap d'Unitat de Serveis Socials Bàsics, com a suplent.

* Senyora Montserrat Gómez Torras, cap d'Unitat de Serveis Socials Bàsics, com a titular i la senyora Eva Sisó Creus, cap de Secció d'Habitatge i Desenvolupament Comunitari, com a suplent.

* Senyora Rafaela González Camprubí, cap de Secció de Serveis Socials, com a titular i la senyora Rosa Maria de Paz Sanjuan, cap de Secció d'Igualtat i Cohesió Social, com a suplent.

* Senyor Víctor Durán Olmos, tècnic designat per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, com a titular i la senyora Conchi Bermejo Garcia, tècnica designada per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, com a suplent.

SECRETÀRIA: * Senyora Rosa Bosch Jorba, administrativa de Recursos Humans, com a titular i la senyora Sílvia Berenguer Lladó, administrativa de Recursos Humans, com a suplent.

 

Quart.- Pel procés selectiu de concurs-oposició lliure CP02/2022-2023 de 10 administratius/ives, cal procedir a substituir la vocal suplent Núria Vilalta Evangelio per Núria Vilalta Ribot.

En virtut del canvi anterior, la composició de l'òrgan de selecció queda de la manera següent:

PRESIDENTA: * Senyora Marta Garcia Bernaus, cap de Servei d'Organització i Recursos Humans, com a titular i la senyora Rosa Gomà Batriu, cap de Secció de Secretaria General i Serveis Jurídics, com a suplent.

VOCALS: * Senyora Brígida Manau Vila, cap de Secció de Serveis Jurídics Centrals i de l'Oficina d'Intervenció i Impuls Administratiu de l'Activitat Econòmica, com a titular i la senyora Núria Vilalta Ribot, tècnica de grau mitjà de gestió, com a suplent.

* Senyora Montserrat Morros Martínez, cap de Secció jurídico administrativa de Seguretat Ciutadana, Emergències i Protecció Civil, com a titular i la senyora Raquel Aranda Magnet, cap de Secció Jurídico administrativa del Servei de Desenvolupament Local, com a suplent.

* Senyor Josep Joan Simón Carreras, cap de Servei d'Alcaldia-Presidència, com a titular i la senyora Matilde González Vilaseca, cap de Secció de Tresoreria, com a suplent.

* Senyora Marta Espuña Ruiz, tècnica designada per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, com a titular i la senyora Laura López Lorente, tècnica designada per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, com a suplent.

SECRETÀRIA: * Senyora Ester Cruz Serrallonga, cap de Secció de Selecció i Gestió de Personal, com a titular i la senyora Sílvia Berenguer Lladó, administrativa de Recursos Humans, com a suplent.

 

Cinquè.- Disposar la publicació d'aquests acords al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i a l'apartat "Convocatòries" de la web municipal."

 

Contra la present Resolució, que és un acte de tràmit, no hi caben recursos en via administrativa; però en el cas que esdevingui definitiva, podeu interposar alternativament o recurs de reposició potestatiu davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà al de la publicació de la present resolució, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions públiques, o recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu de Barcelona en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà al de la publicació de la present resolució, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podreu interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici de què pugueu interposar qualsevol altre recurs que pugueu estimar més convenient al vostre dret.

 

Manresa, 25 de març de 2024

 

Montserrat Clotet Masana

Quarta tinenta d'alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19596 {"title":"ANUNCIO sobre modificación de los órganos de selección de los procesos selectivos de concurso-oposición libre CP06\/2021 de dos técnicos\/as de la escala de administración general, CP03\/2020 de un\/a técnico\/a de grado medio de gestión especializada de servicios del territorio, CP10\/2023 de dos técnicos\/as de grado medio educadores\/as sociales y CP02\/2022-2023 de diez administrativos\/as.","published_date":"2024-03-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"19596"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Manresa,DOGC,DOGC 2024 nº 9132 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-28/19596-anuncio-modificacion-organos-seleccion-procesos-selectivos-concurso-oposicion-libre-cp06-2021-dos-tecnicos-as-escala-administracion-general-cp03-2020-tecnico-grado-medio-gestion-especializada-servicios-territorio-cp10-2023-dos-tecnicos-as-grado-medio-educadores-as-sociales-cp02-2022-2023-diez-administrativos-as https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.