ANUNCIO sobre rectificación de error material en las bases reguladoras del proceso de provisión de un puesto de trabajo de técnico/a superior especialista en derecho, por movilidad funcionarial, por el sistema de comisión de servicios.

En data 22/03/2024, el tinent d'alcalde i regidor de l'Àmbit de d'Hisenda i Finances, Recursos Interns, Educació, Esport i Seguretat Ciutadana, ha dictat Resolució que aprova la rectificació d'error material que hi consta en les bases reguladores reguladores del procés de provisió del procés d'1 lloc de treball de tècnic/a superior especialista (en dret), per mobilitat funcionarial, pel sistema de comissió de serveis, entre funcionaris/àries de carrera del subgrup A1, en concret en el primer paràgraf, on es detalla l'adscripció orgànica del lloc que es troba adscrit en el Departament de Disciplina Urbanística i no en la Intervenció municipal.

El redactat rectificat del paràgraf és el que es detalla a continuació:

De conformitat amb el què preveuen els articles 81 i 84 del Real Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, sobre la mobilitat funcionarial, d'acord amb el que estableixen els articles 185 a 188 del Reglament de Personal al servei de les Entitats Locals, aprovat per Decret 214/1990, de 30 de juliol, que regulen els diversos supòsits, entre d'altres, la comissió de serveis, i la necessitat de l'Ajuntament de Badalona de cobrir, amb caràcter urgent i inajornable, el lloc de treball de tècnic/a superior especialista (en dret - codi 11741) adscrit en el Departament de Disciplina Urbanística, per mobilitat funcionarial pel sistema de comissió de serveis, es posa en coneixement general les bases específiques reguladores del procés de provisió:

Aquesta rectificació de les bases reguladores del procés referenciat, comporta l'ampliació d'un nou termini de presentació d'instàncies de 7 dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació de l'anunci de rectificació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Les sol·licituds de les persones aspirants presentades, en termini, fins a la data de publicació de l'anunci de rectificació, quedaran automàticament incorporades al nou termini de presentació de sol·licituds i no hauran de tornar a presentar una nova instància.

La presentació de sol·licituds s'ha de fer telemàticament a través de la Seu Electrònica del web municipal per via telemàtica mitjançant l'opció "sol·licitud genèrica (instància general)" indicant en l'assumpte: "Convocatòria comissió de serveis CS20100/2024".

 

Contra aquest acte, que exhaureix la via administrativa i és immediatament executiu, i de conformitat amb els arts. 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions publiques, podeu interposar els següents recursos:

Amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant el mateix òrgan que ha dictat l'acte, dins el termini d'un mes, a comptar des del dia següent a la recepció de la seva notificació.

Alternativament, recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius de Barcelona, dins el termini de dos mesos, a comptar des del dia següent a la recepció de la seva notificació, de conformitat amb els arts. 8 i 46 de la Llei 29/1998 de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Contra la resolució del recurs de reposició, podeu interposar recurs contenciós administratiu, davant els jutjats contenciosos administratius de Barcelona, dins el termini de dos mesos, a comptar des del dia següent a aquell en què rebi la seva notificació, si aquesta fos expressa, si no ho fos, el termini serà de sis mesos, comptats a partir del dia següent a la què es produís la desestimació presumpta del recurs.

La interposició de qualsevol dels recursos, però, no paralitza, per si mateixa, l'acció administrativa perquè l'acte administratiu sigui efectiu, llevat que així ho acordi l'òrgan jurisdiccional o administratiu competent.

Tot això, sense perjudici que es pugui interposar qualsevol altre recurs que estimi pertinent.

 

La qual cosa es fa publica per al coneixement general.

 

Badalona, 25 de març de 2024

 

Víctor Siles Marc

Secretari general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19563 {"title":"ANUNCIO sobre rectificación de error material en las bases reguladoras del proceso de provisión de un puesto de trabajo de técnico\/a superior especialista en derecho, por movilidad funcionarial, por el sistema de comisión de servicios.","published_date":"2024-03-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"19563"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Badalona,DOGC,DOGC 2024 nº 9132 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-28/19563-anuncio-rectificacion-error-material-bases-reguladoras-proceso-provision-puesto-trabajo-tecnico-superior-especialista-derecho-movilidad-funcionarial-sistema-comision-servicios https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.