ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación de las bases reguladoras y de la convocatoria de procesos de estabilización, mediante el sistema selectivo excepcional de concurso de méritos, para la cobertura definitiva de plazas vacantes.

En el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona de data 13 de desembre de 2022, CVE 2022-10772, es va publicar l'aprovació de les bases reguladores i de la convocatòria dels processos d'estabilització, mitjançant el sistema selectiu excepcional de concurs de mèrits, per a la cobertura definitiva de les places vacants de personal laboral de l'Ajuntament de l'Ampolla, corresponents a l'oferta pública d'estabilització de 2022.

La convocatòria i les bases reguladores dels processos d'estabilització de les places que a continuació es detallen també s'han publicat i es poden consultar al portal de transparència:

https://www.seu-e.cat/documents/1616027/17047761/Disposici%C3%B3+addicional+8/d49f4735-e0c4-42aa-a830-a1dc45dd1938

El termini per a la presentació de les sol·licituds de participació en els processos convocats de les places és de vint dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquest extracte en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

PLACES

 

PLAÇA NÚM. 1: MONITOR/A MENJADOR- ESCOLA

PLAÇA NÚM. 2: MONITOR/A MENJADOR- ESCOLA

PLAÇA NÚM. 3: MONITOR/A MENJADOR- ESCOLA

PLAÇA NÚM. 4: MONITOR/A MENJADOR- ESCOLA

PLAÇA NÚM. 5: PERSONAL ADMINISTRATIU

PLAÇA NÚM. 6: PERSONAL ADMINISTRATIU

PLAÇA NÚM. 12: PEÓ

PLAÇA NÚM. 13: PEÓ

PLAÇA NÚM. 14: OFICIAL

 

L'Ampolla, 21 de març de 2024

 

Francesc Arasa Pascual

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19559 {"title":"ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación de las bases reguladoras y de la convocatoria de procesos de estabilización, mediante el sistema selectivo excepcional de concurso de méritos, para la cobertura definitiva de plazas vacantes.","published_date":"2024-03-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"19559"} catalunya administración local,Ayuntamiento de L'Ampolla,DOGC,DOGC 2024 nº 9132 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-28/19559-anuncio-se-hace-publica-aprobacion-bases-reguladoras-convocatoria-procesos-estabilizacion-sistema-selectivo-excepcional-concurso-meritos-cobertura-definitiva-plazas-vacantes https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.