ANUNCIO sobre provisión de un puesto de trabajo de personal funcionario de carrera.

Per resolució delegada de Recursos Humans de data 7 de febrer de 2024 s'aprova la següent convocatòria:

 

Codi

PLLT-1-2024

Denominació

Cap de Servei de Transició Energètica, Gestió de l'Aigua i Sostenibilitat

Règim

Funcionari/ària de carrera

Subgrup

A1/A2

Sistema

Lliure designació

Torn

Lliure

 

 

de conformitat amb les bases exposades en el tauler d'edictes electrònics de la Corporació, accessible des de la seu electrònica (https://seuelectronica.molletvalles.cat).

El termini de presentació de sol·licituds és de 15 dies, comptadors a partir del dia següent al de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Les sol·licituds s'han de presentar de manera telemàtica a través a través de la plataforma de processos selectius de l'Ajuntament (https://molletvalles.convoca.online/index.html?type=2).

Així com en qualsevol de les formes previstes a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

 

Mollet del Vallès, 20 de març de 2024

 

Valentín Gómez Sánchez

Secretari

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19480 {"title":"ANUNCIO sobre provisión de un puesto de trabajo de personal funcionario de carrera.","published_date":"2024-03-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"19480"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Mollet del Vallès,DOGC,DOGC 2024 nº 9131 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-27/19480-anuncio-provision-puesto-trabajo-personal-funcionario-carrera https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.