ANUNCIO sobre aprobación inicial del Reglamento del servicio de cementerio (exp. X2023008510).

El Ple de l'Ajuntament de Montornès del Vallès, en sessió ordinària de 7 de març de 2024 va aprovar inicialment el Reglament del servei de cementiri, alhora que acordava sotmetre-la al tràmit d'informació pública pel període de trenta dies hàbils a comptar des de l'endemà de la darrera de les publicacions, al BOPB, DOGC, i/o a l'e-tauler.

De conformitat amb l'article 313.3 en relació amb el 160.1 del Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, el Reglament es sotmet al tràmit d'informació pública pel període de trenta dies hàbils. El text es podrà consultar a l'e-tauler del web municipal.

Si durant el termini d'informació pública no es presenta cap reclamació, suggeriment o al·legació, l'acord plenari d'aprovació inicial esdevindrà definitiu.

Aprovada definitivament, el text íntegre es publicarà en el BOPB, i al DOGC la referència del BOPB on s'hagi fet la publicació. El reglament entrarà en vigor transcorreguts quinze dies hàbils comptats des de l'endemà al de la publicació definitiva al Butlletí Oficial de la Província.

 

Montornès del Vallès, 11 de març de 2024

 

José A. Montero Domínguez

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19402 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial del Reglamento del servicio de cementerio (exp. X2023008510).","published_date":"2024-03-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"19402"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Montornès del Vallès,DOGC,DOGC 2024 nº 9130 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-26/19402-anuncio-aprobacion-inicial-reglamento-servicio-cementerio-exp-x2023008510 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.