EDICTO por el que se hace pública la aprobación definitiva por urgencia del Proyecto de actuaciones de reparación y rehabilitación en el conjunto UA1 en el núcleo urbano de Les Roquetes.

La Junta de Govern Local en data 12 de març de 2024, va adoptar entre d'altres, els acords que a continuació es traslladen:

 

Primer.- Aprovar definitivament per urgència el projecte d'actuacions de reparació als edificis del conjunt "UA1" al nucli urbà de Les Roquetes, Sant Pere de Ribes segons les següents partides pressupuestàries.

CODI PAM: 3.3.1

PROGRAMA:

ORGÀNIC:

ECONÒMIC:

IMPORT (IVA INCLÒS): NO GENERA DESPESA

 

Segon.- Sotmetre'l al tràmit d'informació pública durant el termini de 7 dies que comptaran des de l'endemà de la publicació del corresponen anunci en el Butlletí Oficial de la província de Barcelona i del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. S'aplica el procediment de tramitació d'urgència de l'article 33 de la Llei 39/2015 d'1 d'octubre del procediment administratiu comú que es va aprovar inicialment a la Junta de Govern Local del dia 30 de gener de 2024.

També es publicarà a l'e-tauler i al web de l'ajuntament:

https://www.santperederibes.cat/ajuntament/informaciourbanistica/projectes/en-tramitacio

 

Contra aquest acord, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar potestativament recurs de reposició davant l'òrgan que va dictar l'acte, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i/o Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

El termini màxim per a dictar i notificar la resolució d'aquest recurs serà d'un mes a comptar des de la data de presentació del recurs en el registre corresponent. Contra la resolució d'aquest recurs o la desestimació presumpta del mateix, no es pot interposar cap recurs administratiu, a excepció del recurs extraordinari de revisió en els casos previstos a l'article 125.1 de l'esmentada norma.

Exhaurida la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona, de conformitat amb l'article 8.1 i 46.1 de la Llei 29/1988, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa en el termini màxim de dos mesos a comptar des de l'endemà de la seva publicació o en el termini màxim de sis mesos a comptar des de l'endemà de la seva desestimació presumpta del recurs interposat. No es podrà interposar aquest recurs fins que no sigui resolt expressament o s'hagi produït la desestimació presumpta del recurs de reposició interposat. No obstant això, podrán interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient.

 

Tercer.- Notificar els presents acords als interessats, amb indicació dels recursos legalment establerts.

 

Sant Pere de Ribes, 15 de març de 2024

 

Abigail Garrido Tinta

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19339 {"title":"EDICTO por el que se hace pública la aprobación definitiva por urgencia del Proyecto de actuaciones de reparación y rehabilitación en el conjunto UA1 en el núcleo urbano de Les Roquetes.","published_date":"2024-03-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"19339"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Pere de Ribes,DOGC,DOGC 2024 nº 9129 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-25/19339-edicto-se-hace-publica-aprobacion-definitiva-urgencia-proyecto-actuaciones-reparacion-rehabilitacion-conjunto-ua1-nucleo-urbano-roquetes https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.